https://juragankomik.com

3. parti Snapchat uygulamaları Windows Phone’da silindi

Derinlemesine temizlik gerçekleştirildi

Fotoğraf paylaşım uygulamalarından bir tanesi olan Snapchat, günümüzde hatırı sayılır kullanım oranına sahip uygulamalardan bir tanesi oldu. Şuanda Android, iOS platformlarında bulunan uygulama, maalesef ki Windows Phone platformunda yer almamakta. Resmi uygulamanın yer almadığı Windows Phone mağazası üzerinde, onlarca 3. parti Snapchat uygulaması yer almaktaydı, Windows Phone bu uygulamalar ile Snapchat’i kullanabilse de, hesap güvenliği ve kişisel bilgi güvenliği açısından oldukça zararlı bir kullanım olmaktaydı diyebiliriz.

Snapchat uygulamasını indir [android]

Geçtiğimiz gün itibari ile, Snapchat resmi blog üzerinde bu tür uygulamaların geliştirilmesinin suç olduğunu belirterek Microsofta bildiri göndermiş, uygulamaların Windows Phone platformundan silinme kararı alınmıştı. Son günler içerisinde Windows Phone platformunda 3. parti Snapchat uygulaması görmek pek mümkün değil diyebiliriz.

Snapchat uygulamasını indir [ios]

Eğer iyi tarafından bakacak olursak, Snapchat’in Windows Phone platformu için başlattığı bu temizlik, resmi uygulamanın önümüzdeki günlerde platforma giriş yapacağının bir habercisi olabilir. Henüz Snapchat uygulamasının Windows Phone platformuna girip girmeyeceği hakkında bir açıklama gelmedi. Gelişmeler, yeni haberler için takipte kalınız.

Hakkında Mert Usluer

Sosyal medya, teknoloji ve bir çok konuda yazar. "sosyalmedyahaber.com"

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir