https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

4SQ DAY’de Foursquare Türkiye kullanıcıları tek bir yerden “Check-In” yapacak

16 Nisan 2010 tarihinde ilk defa Florida’da Foursquare üyelerinin bir araya gelmesiyle başlayan ve sonrasında uygulamayı hayata geçiren ekibin desteğini de alan 4SQ DAY (foursquare günü) bu sene ülkemizde ve dünyada tüm müdavimlerin bir araya gelmesini sağlayacak.

 

Foursquare, lokasyon bazlı çalışan bir sosyal ağ web sitesi, taşınabilir cihazlar için yazılım ve aynı zamanda bir oyundur. Kullanıcılar mobil site üzerinden, kısa mesajla -şu an için sadece ABD’de geçerli- ya da cep telefonları üzerine kurdukları Foursquare yazılımıyla bulundukları mekanları işaretliyebiliyor. Böylece kullanıcılar çeşitli puanlar ve rozetler kazanabiliyor.

Servis 2009 yılında Dennis Crowley ve Naveen Selvadurai tarafından kuruldu. Dennis Crowley’ın önceki benzer bir proje olan Dodgeball’ı 2005 yılında Google’a sattı. Fakat Google 2009 yılında bu servisini kapattı. Foursquare Aralık 2011 tarihinde resmi kullanıcı sayısının 15 milyon olduğunu duyurdu. Şu anda ise 20 milyonun üstünde üyeye sahip ve an itibarıyla foursquare, Silikon Vadisi‘nin en gözde servisleri arasında yer almaktadır.

Foursquare gününün özellikle 16 Nisan tarihinde gerçekleşmesinin nedeni her yılın 4. Ayı olan Nisan ve 4’ün karesinin (squared) 16 olması.

Foursquare Türkiye ekibi tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenecek bu özel gün, YES! People’ın organizasyonuyla 16 Nisan gecesi Asmalı Mescit’te bulunan Lokal Asmalı’da kutlanacak.

Etkinlik sırasında küçük süprizler de olacak. Bundan önceki buluşmalar da olduğu gibi bu seneki buluşma için de özel bir rozet tasarımı hazırlandı.

Etkinlik eş zamanlı olarak Ankara, İzmir ve diğer illerde de gerçekleşecek.

Etkinlik Adı    : 4SQ DAY

Tarih               : 16 Nisan 2012

Yer                  : Lokal Asmalı – Asmalı Mescit Mah.  Müeyyet Sok. N:5 Tünel, Beyoğlu 0 212 245 57 43

Saat                : 19:00-02:00

Katılımcılar    : Tüm Foursquare kullanıcıları

Nasıl Katılırım            :Etkinliğimize katılmak isteyen kişilerin meetup.com’daki etkinliğimize tıklayarak mutlaka RSVP (LCV) yapmasını rica ediyoruz.   Etkinliğe katılmak için etkinlik sayfasının sağ üst tarafında bulunan ‘Join Us’ butonuna tıklayabilir ve Facebook hesabınızla hızlıca bağlanarak RSVP yapabilirsiniz. Kayıtlı olan kullanıcılar ise ‘Will you attend?’in altındaki ‘Yes’i işaretleyerek RSVP yapabilirler. Detaylı bilgi için: http://4sqturkiye.com

Etkinliğimiz de check-in yapmanız için sizleri de bekliyoruz.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir