https://juragankomik.com

Android cihazınızı hızlandırmanın teknikleri

Hız artık günümüzün özellikle akıllı cihazlarının hayatımıza kattığı en önemli avantaj. İyi ama, peki ya hayatımızı hızlandırmasını istediğimiz Android cihazlarımız çok yavaşsa o zaman ne yapacağız? İşte o zaman bu sayfada anlattığım bazı önemli ipuçlarından faydalanmaya çalışacaksınız. Öncelikle cihazınızdaki Animasyonları azaltmak ile işe başlayın. Unutmayın ki ne kadar çok hareket o kadar çok bereket sadece gündelik yaşantıda işe yarar. Telefonunuzda ise sürekli olarak bir şeylerin hareket etmesi hem yavaşlama hem de aynı zamanda güç harcanması anlamına gelir.

Bunların yanı sıra bazı önemli uygulamaların da mutlaka ama mutlaka yardımını almak daha hızlı bir Android cihaza sahip olmamız namına bizlere yardımcı olabilir. Mesela;

ADW Launcher

Bildiğiniz gibi Android’in kendi arayüzünde bazen aşırı derece yavaşlamalar meydana gelebiliyor. İşte bu sorun ile karşı karşıya kalanlardansanız ADW Launcher ile sorunu hem ortadan kaldırabilir hem de çok daha kaliteli bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tabii, belki ilk başlarda yadırgayacaksınızdır fakat unutmayın her şey hız için!

ADW Launcher uygulamasını indirmek için tıklayınız.

History Eraser

Android harika bir işletim sistemi olmasına karşın bir çok şeyi hafızasında sonradan kullanılmak üzere adeta bir rapor gibi tutabiliyor. Bellek de haliyle zamanla şişiyor. Bu nedenle hızlanmak için History Eraser kullanarak bu gereksiz verilerin temizliğini basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

History Eraser uygulamasını indirmek için tıklayınız.

 

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir