https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Apple etkinliğini resmen duyurdu, Peki neler tanıtılacak?

Uzun zamandır Apple namına birçok beklediğimiz sorunun muhtemel cevabına ulaşacağımız etkinlik olan Apple’ın tanıtım etkinliğinin tarihi sonunda belli oldu. Daha önceden de birçok yazılı medya ve internet medya kanallarının belirttiği tarih doğru çıktı, Apple’ın tanıtım etkinliği 9 Eylül’de gerçekleştirilecek.  Peki, bu yeni etkinlik ile birlikte Apple bizim karşımıza neleri çıkartacak ve neleri çıkartabilir merak ediyor musunuz?

Tabii, ilk olarak kesin çıkartacaklarından söze girelim. Uzunca bir süredir beklediğimiz iPhone 6 artık 9 Eylül tarihinde resmen kameraların flaş ışıklarının karşısına geçecek ve çok kısa bir süre sonra da satışa sunulacak. Böylece biz de hem safir ekranın durumu hakkında hem de diğer yandan iPhone 6 hakkında bolca bilgi sahibi olacağız. Bu etkinlik aslında tüm iOS kullanıcılarını etkiliyor nitekim iPhone 6 ile birlikte artık iOS 8 işletim sisteminin final sürümü de biz kullanıcılara indirmeye açık hale getirilecek.

Tabii, bunlar net olanlar bunların yanı sıra Apple’dan artık iWatch‘in tanıtımını yapmasını da bekleyen oldukça büyük bir kitle var. Özellikle rakipleri akıllı teknolojilerini sunarken Apple’ın biraz daha aceleci davranması konusunda birçok düşünce sabit. Apple’ın yeni keşfettiği çift taraflı şarj kablosunun da bu etkinlik ile birlikte tanıtılması bekleniyor fakat bu daha farklı bir tarihe sarkabilir. Bakalım 9 Eylül ile birlikte hangi yeni bilgileri edineceğiz?

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir