https://juragankomik.com
Cuma , 26 Nisan 2024

Avea, iki yeni bilgi servisiyle annelerin ve anne adaylarının yanında

Avea, iki yeni bilgi servisiyle annelerin ve anne adaylarının yanında

  

Avea; Liv Hospital’ın katkılarıyla sunduğu “Anne Oluyorum” ve “Bebeğim Büyüyor” bilgi paketleriyle, anne adaylarının ve yeni annelerin doğum öncesi ve doğum sonrası süreçte karşılaşabilecekleri sorunlar konusunda destek oluyor

 “Anne Oluyorum Bilgi Paketi” ile abonelik süreci boyunca Avealı anne adaylarına hamilelik durumuna uygun içerikler gönderilerek sürekli destek sağlanırken; “Bebeğim Büyüyor Bilgi Paketi” hizmetiyle ise annelere; bebek gelişimi için önemli olan ilk 36 aylık sürede karşılaşabilecekleri sorunlara ilişkin bilgi ve tavsiyelerde bulunuluyor.

Avea, Liv Hospital işbirliğiyle anne adaylarına ve yeni annelere, bebeklerinin sağlıklı gelişebilmeleri için yararlanabilecekleri iki yeni bilgi paketi sunarak, hayatlarını kolaylaştırıyor.

Hazırlanan içeriklerle, anne adaylarının hamilelik ve doğum süreci hakkında bilgi ve tavsiye alabilecekleri “Anne Oluyorum Paketi” ve 0-36 aylık bebeği olan annelere, bebeğin sağlıklı gelişimi için dikkat edilmesi gereken hususlara ek olarak, egzersiz önerileri gibi tavsiyeler sunan “Bebeğim Büyüyor Paketi” ile bebek bekleyen ya da yeni anne olmuş tüm kadınların hayatlarını kolaylaştırıyor.

Avea “Anne Oluyorum Bilgi Paketi” ile anne adaylarının kaygıları sona eriyor

Kadınların sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci yaşamalarına katkı sağlamak üzere anne adaylarına özel olarak hazırlanan “Anne Oluyorum Bilgi Paketi” hizmetiyle, anne adaylarına hamilelik durumuna uygun içerikler gönderilerek; abonelik süreci boyunca destek veriliyor. Doğumu kolaylaştırıcı pratik bilgiler, beslenme önerileri, hamilelik psikolojisine yönelik tavsiyeler, evde yapılacak egzersiz hareketleri ve nefes egzersizleri gibi bilgilendirici içerikler sunan servis, bebeğinin sağlığı konusunda hassasiyet gösteren tüm Avealı kadınların yardımına koşuyor.

Anne Oluyorum Bilgi Paketi’ni kullanmak isteyen Avealılar, 9090’a “HAMILE” yazıp göndererek Anne Oluyorum Servisi’ne üye olabiliyor. Servisten haftada 1 TL’ye, ayda ise 4 TL’ye yararlanılabiliyor.

 “Bebeğim Büyüyor Paketi” ile bebeğin sağlıklı gelişimini takip etmek artık çok kolay

Aylar süren bekleyişin ardından hayata gözlerini açan bebekler için Liv Hospital’in katkılarıyla hazırlanan “Bebeğim Büyüyor Bilgi Paketi” ise, anneliğe merhaba diyen yeni annelere, bebeğin beraberinde getirdiği yeni sorulara da cevap veriyor.

Yeni doğan bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümelerine katkı sağlamak üzere tasarlanan “Bebeğim Büyüyor Bilgi Paketi”, annelere, bebek gelişimi için önemli olan ilk 36 aylık sürede karşılaşabilecekleri sorunlara hazırlıklı olmaları ve anında çözüm bulabilmeleri için gerekli desteği sunuyor. Paket, Avealı annelere ayrıca bebeğin kontrolleri, olası hastalıkların erken tanısı, pratik bakım bilgileri, beslenme önerileri konularında da yardımcı oluyor.

Haftada 1, ayda 4 TL olarak ücretlendirilen Bebeğim Büyüyor Bilgi Paketi’ni kullanmak isteyen Avealılar, 9090’a “BEBEK” yazıp göndererek pakete üye olabiliyor.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir