https://juragankomik.com
Cumartesi , 20 Nisan 2024

Bilinmeyen Yönleriyle Minecraft Pocket Edition

Günümüzde artık gelişen tek şey yalnızca teknoloji değil, ayrıca teknolojiye bağlı olan alanlar içerisinde de sürekli farklı devrimlerin yaşandığını söyleyebiliriz. Örneğin, artık günümüzde bir takım insanlar çok daha gerçekçi grafiklerin arkasına takılmışken, Minecraft bir oyunun gerçekçi grafiklere sahip olmadan da insanları nasıl etkileyebileceğini gösteren en önemli örneklerden birisidir. Minecraft ilk olarak PC yani kişisel bilgisayarların kullanıcılarına sunuldu. Beklenenden çok daha büyük bir ilgiye sahip olunca Minecraft kısa süre içerisinde akıllı cihazlar ve tabletlerde de oynanmak üzere tasarlandı. Bu sürümüne de Pocket Edition adı verildi. Şuanda Minecraft Google Play Store üzerinden veya App Store üzerinden indirilebiliyor.

Minecraft tam sürüm indir

Peki, Pocket Edition tam olarak nedir? Takdir edersiniz ki daha önceden uyarlanan oyunlarda da olduğu gibi bilgisayardaki tüm her şeyi olduğu gibi mobil cihazlara aktarabilmek pek olası değil. İşte durum böyle olunca da haliyle Pocket edition gibi sürümler yapılıyor. Minecraft’da da olan bunun aynısı. Tablet ve akıllı cihazlar için sunulmuş olan bu sürüm içerisindeki temel amaç aslında blokları kırıp inşa etmek ve hayatta kalmaktır. PC versiyonu içerisinde yer alan özelliklerin tamamını bu sürümlerin içerisinde göremiyoruz. Fakat tam aksine Pocket Edition sürümü içerisinde yer alan bazı özelliklerin de aynı şekilde PC sürümü içerisinde yer almadığını söylememiz gerekiyor.

Minecraft pocket edition indir

Pocket Edition sürümü şuanda ücretli olarak sunulduğu için birçok güncelleme belirli aralıklar ile sunulmakta ve sürekli olarak oyun daha da iyi ve oynanabilir bir hale getirilmektedir.  Ayrıca Pocket Edition sürümü içerisinde de Multiplayer yani çoklu oyuncu desteğinin bulunduğunu belirtmek gerekir

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

One comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir