https://juragankomik.com

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler -Fragman-

 

Bu hafta 2 yerli 4 yabancı 6 yeni film vizyona giriyor.

KUSURSUZLAR

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 3 Ocak 2014
Yönetmen : Ramin Matin
Senaryo : Emine Yıldırım
Yapım Yılı : 2013
Ülke : Türkiye
Oyuncular :
İpek Türktan
Esra Bezen Bilgin
Elif Tasçıoğlu
Suna Selen
Mehmet Ali Nuroğlu

30’lu yaşlarındaki iki kız kardeş, çocukken gittikleri Ege kasabasındaki yazlıklarına, bu sefer başbaşa bir süre dinlenmeye ve kafa dinlenmeye giderler. Anneannelerinin evine, eski odalarına yerleşen Lale ve Yasemin başta sorunsuzca sahile gidip gelen, iyi anlaşan kız kardeşler gibi görünseler de, ikisinin de içinde kopan fırtınalar çok geçmeden su yüzüne çıkacaktır.

Aralarındaki gerilim yan komşu Kerim’in hayatlarına girmesiyle iyice su yüzüne çıkar. Beraber geçirdikleri süre boyunca, geçmişten gelen ve halen kanayan yaralar peşlerini bırakmayacaktır.

Fragman

 

HALAM GELDİ

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 3 Ocak 2014
Yönetmen : Erhan Kozan
Senaryo : Evrim Kanpolat
Yapım Yılı : 2013
Ülke : Türkiye
Oyuncular :
Miray Akay,
Burçin Terzioğlu,
Necip Memili,
Tunç Oral,
Tugay Mercan,

Film, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde medeniyetlerin iç içe geçtiği, birden fazla kültürün bir arada yaşadığı köylerden biri olan Akıncılar’da yaşayan Diyarbakırlı ve henüz 13 yaşındaki üç genç kızın hazin öyküsünü anlatıyor ve ülkemizin halen kanayan yaralarından biri olan, “çocuk gelinler” gerçeğini beyazperdeye taşıyor.

Çocuk gelinlerin uzaktan uzağa seyrettiğimiz dramını, akraba evliliğinden doğan engelli çocukların yaşamını çocukların gözünden anlatan film aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi olarak hayat buluyor. Film, aynı zamanda Kıbrıs’ın kuzeyi ve güneyi arasındaki sınır sorununu da insani yönleriyle ele alışıyla ön plana çıkıyor.

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde özel bir gösterimle galası yapılan filmin senaryosu, gazeteci Evrim Kanpolat tarafından gerçek bir olaydan uyarlanarak yazıldı.

Fragman

 

 

WALTER MITTY’NİN GİZLİ YAŞAMI

Tür : Macera , Dramatik komedi
Gösterim Tarihi : 3 Ocak 2014
Yönetmen : Ben Stiller
Senaryo : Steven Conrad
Yapım Yılı : 2013
Ülke : ABD
Oyuncular :
Ben Stiller,
Kristen Wiig,
Shirley MacLaine,

Fantezi dünyasında sessiz sedasız bir hayat süren, tirajı yüksek “Life!” dergisinin fotoğraf arşivinde çalışmakta olan Walter, kendini hiç beklenmedik bir maceranın içinde bulur. Yeni iş arkadaşı Cheryl’la masumca flört etmeye başlamasının sonrasında hayatı, hayalindeki sevgilinin gerçeğe dönüşmesiyle değişir.

Cheryl, onun uzun süredir düşlediği aşkın vücut bulduğu insandır. Ancak Walter, büyüsünün bozulacağını düşündüğünden hislerini Cheryl’a açıklamakta tereddüt etmektedir.

Bir yandan da derginin artık yalnızca internetten yayın yapacağı haberİni alması, onu işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya getirecektir. Derginin basılı yayın hayatına veda edeceği son sayısında çıkması planlanan önemli bir fotoğrafın yok olmasıyla işler karışır. Walter’ı ve Cheryl’ı akıl almaz olaylar ve sürpriz gelişmeler beklemektedir.

Fragman

 

OLDBOY
 
Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 3 Ocak 2014
Yönetmen : Spike Lee
Senaryo : Mark Protosevich
Yapım Yılı : 2013
Ülke : ABD
Oyuncular :
Josh Brolin
Elizabeth Olsen
Samuel L. Jackson
Joe Doucett kaçırılır ve dış dünyayla hiçbir iletişiminin olmadığı karanlık bir yere götürülür. Bu karanlık mahsende neden kaçırıldığını dahi bilmeden yirmi yıl boyunca tutsak edilir. Hiçbir kurtulma umudu kalmamışken televizyondan gösterilen bir haberde karısının öldürüldüğünü ve baş şüpheli olarak arandığını öğrenir ve günü gelip dışarı çıktığında öncelikli amacı karısının katillerini ve kendini kaçıranları bulup esaslı bir intikam almaktır.

Ne var ki soruşturmaya başladığında zannettiği kadar özgür bir adam olmadığını ve tuzaklarla dolu bir suç ağına karşı zorlu bir yoldan geçmesi gerektiğini anlar.

Chan-wook Park’ın 2003 tarihli orijinal filminin Amerika’da yeniden çekilen bu versiyonunun yönetmenliğini Spike Lee yürütüyor.

 

Fragman

 

 

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir