https://juragankomik.com

Demet Akalın İnstagram Yüzünden Mahkemelik Oldu

Bebeğine gelen hediyeleri sayfasından paylaşınca instagram karıştı, eleştirenler hediyeleri basit bulanlar, henüz doğmamış çocuk için uygun değil diyenler, tam anlamıyla bir tartışma ortamı oluştu. Tartışmalar twitter’a da taşındı İzmir’de çağrı merkezinde çalışan Tuğba Taşdemir isimli takipçisinden ağır eleştiri alan Akalın çılgına döndü. Akalın Twitter hesabına, “İzmir’den avukat arıyorum. Tuttuğunu koparacak kadın avukat var mı? Kadın avukat daha hırs yapar” yazdı. Taşdemir’in Instagram sayfasını kilitlemesi üzerineyse “Korkunun ecele faydası yok” dedi.

Twitter sayfasında Akalın’ı eleştiren Taşdemir ise, “Allah aşkına ver mahkemeye… Yerim yurdum belli, istersen kendin gel. Çok istersen açık adres vereyim. Gerçekler zoruna gitti. Kendileri millete laf atmasını laf sokuşturmasını bilir. Mahkemeye verecekmiş, ver ben de seni vereceğim” diyerek tepki gösterdi.

Hediye resimlerine gelen bazı yorumlar şöyle;

 

emeleylulmeric

Her Kim olursa olsun yeni dogucak olan Bir canliya sadece saglik dilemek duser oncelikle sonra mutluluk..guzel dilekler iletilir yeni Bir nefes yeni Bir can..biz nasil insanlar olmusuz yazik cok yazik..Demet Hanim bunlari okur yada okumaz bilemiyorum hic Bir sekilde dinledigim Bir muzik tarzida diildir acikcasi kendisinede hic tanimam ama mutlu olmayi sonun kadar Hak ettigini inaniyor ve Boyle olmasini diliyorum..iyi dusunmek bu kadar Zor kimse kusura bakmasin..

meftunqrt

Baslicam yalaklariniza.. annesi ne isterse onu giydirir.. kime ne. Herkez kendinde sorumlu. Ne meraklisiniz elestirmeye yaa wahnsinn!

sedamurataydodu

Farkindaysaniz burda kendi kendinizi yiyorsunuz@demetakalin cigim sizi uzaktan seyrediyor…nekadar sahne merakliymissiniz demetim seyirci size cevap vermiyor… amaciniz ne ya sizin..bakin sirf size inat paylasiyor catlayinda patlayin…. insan ulasamayacagina kiskandigina hawlarmis :)

rabiasalih

Ya mutlaka bunları birilerine verecektir kimse burda atıp tutmasin hanginize bu tarz bişeyler gelse asla vermezsiniz ordan yazmak kolay insan oğlu doyumsuz kalkip şimdi bunu bi garibana hediye ettim dese bu seferde gösteriş meraklisi yok

demet

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir