https://juragankomik.com
Perşembe , 28 Mart 2024

Dijital Pazarlamada Ölçümleme Nasıl Olur?

Son yıllarda dijital pazarlamada içerik ve yeni teknolojiler kadar önem kazanan bir konu da dijital ölçümleme… Bu önemli konu akademisyenler ve sektör uzmanlarının katılımıyla, 10 Ekim’de Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenecek Digital Analytics Summit’te masaya yatırılacak.

Boğaziçi Üniversitesi’nin ev sahipliği yapacağı Digital Analytics Summit’te profesörler, pazarlama yöneticileri, danışmanlar ve analistler bir araya gelerek dijital pazarlama aktivitelerinin geri dönüşü ve ölçümlemesi ile ilgili gerekli aşamaları ve en iyi araçları paylaşacak.
Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Ayşegül Toker’in koordinatörlüğünde gerçekleşecek etkinlikte Philip Kotler, Paul Green, Jerry Zaltman, Jagdish Sheth gibi dünyaca ünlü pazarlamacılar ile birlikte American Marketing Association tarafından ‘Pazarlama Efsanesi’ olarak seçilen Dr. V. Kumar ağırlanıyor.
Televizyon, basın, radyo, sinema, outdoor, mobil ve internet mecralarında medya araştırmaları ve reklam ölçümleri ile ilgili çalışmalar yapan Nielsen Medya Genel Müdürü Erdem Tolon ise ‘Dijitalleşen Dünyada Reklam ve Pazarlama Etkinliği’ ile ilgili son trendleri anlatacak. Nielsen Online, Nielsen Mobile ve Nielsen Global Pazarlama Takımı dahilinde yer alan Tolon, ‘online ve mobil medya araştırmaları’ ve ‘online panel yönetimi’ bazında önemli çalışmalar yürütüyor.

 

Hakkında SMH MAKALE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir