https://juragankomik.com
Salı , 16 Nisan 2024

Dünyanın tanıdığı sevdiği marka olmak

Günümüzde globalleşen ve değişen tüketim alışkanlıkları, uluslararası arenada yer almak isteyen şirketleri daha güçlü markalaşma stratejileri yapmaya mecbur kılıyor. Satış ve İhracatta da markalaşmanın önemi gün geçtikçe artarken, global pazarlarda yer almayı hedefleyen şirketlerin süreci doğru yönetebilmesi ise işin en önemli noktasını oluşturuyor.

 

SMH olarak, uluslararası rakiplerin ve piyasaların analizlerinin doğru yapılabilmesi ve markaların hedef kitleye ulaşmadaki yeterliliklerini raporlayan ve ölçümleyen servisleriyle Türk iş dünyasına destek oluyoruz.

 

Düzenli ve günlük hazırlanan raporlar ile şirketler, ait olunan sektörlerin global arenadaki anlık ve dönemsel hareketlerini izlemeli, yapılan medya ve PR çalışmalarını da mercek altına almalı kriz yönetimi ve dijital itibar çok önemli. Dünya basınında kendilerini, rakiplerini ya da sektörü takip eden markalar, aynı zamanda bu ihtiyaçlarına karşılık gelecek verileri de elde edebiliyorlar.

 

Büyüyen ülke hedeflerimize uygun hareket eden Türk şirketleri, hizmet verdiği ülkelerde dijitali iyi kullanarak, lokasyon bazlı çalışmalar yaparak o ülkenin kültürüne uygun pazarlama stratejileri ile global düşün yerel davran felsefesi ile başarılı bir marka olması mümkün hale gelir.

 

Ülkede en sevilen fenomen ve influencer’lara reklam vermek, popüler sosyal ağlarda görünürlüğü arttırmak, timeline’a uygun reklamlar vermek sempati oluşturacaktır. Ülke gündemindeki sosyal sorumluluk çalışması da markalaşmaya katkı sunacaktır.

Hakkında sosyalmedyada

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir