https://juragankomik.com

Tag Archives: interaktif sözlükler aralık 2013 sıralaması

İnteraktif Sözlükler Şubat 2014 Sıralaması

Çok yoğun bir gündemin ortasındayız. Gündemin ağırlığı interaktif sözlüklere de yansımış durumda. Toplam entry’de, Şubat’ın 28 gün çekmesi sebebiyle düşüş yaşansa da birçok sözlük ortalama entry sayısında artış yaşamış durumda. İlk üç sıra yine her zamanki gibi gerçekleşti. Ekşi Sözlük ve İTÜ Sözlük ortalama entry sayısını arttırmışken Uludağ Sözlük’te çok hafif bir düşüş yaşanmış. Dördüncülük koltuğu yine el değiştirdi geçtiğimiz ay. Cogito Sözlük, kaptırdığı 4.’lük koltuğunu tekrar kazanmış. Bu ay sıralamamıza, önceki ay siteye ulaşamadığımız YTU Sözlük tekrardan girdi. Sıralamaya Seviyeli Sözlük ise ilk defa giriş yapmış durumda. Kendilerine başarılar diliyoruz. Her zamanki hatırlatmamızı yapıyor ve sizi İnteraktif Sözlükler Şubat 2014 sıralaması ile başbaşa bırakıyorum: Sıralamamıza sözlükspot sözlükleri ve kuralsız sözlükler dahil değildir. Her türlü istek ve şikayetinizi sener@sosyalmedyahaber.com’a mail atabilirsiniz. İşte Şubat 2014 sıralaması:

Devamı »

İnteraktif Sözlükler Ocak 2014 Sıralaması

2014’ün ilk interaktif sözlükler sıralaması ile karşınızdayız. Sözlük dünyasına adım atma ve bu dünyadan elini eteğini çekmelerin yaşandığı bir ayı geride bıraktık. Erciyes Sözlük artık sıralamamızda olmayacak. Yerini Sosyofeed Sözlük aldı. YTU Sözlük ise erişim olmadığı için bu ayki sıralamamızda kendine yer bulamadı. Sıralamaya gelecek olursak, ilk üç sıra her zamanki gibi değişmedi. Ama dördüncülük koltuğu bu sıralamada el değiştirdi. Uzun süredir 4.’lük koltuğunu kimseye kaptırmayan Cogito Sözlük yerini Galatasaray Sözlük’e bıraktı. Yine bir zamanların 4.’sü Kötü Sözlük bu ay 6. sıradan kendisine yer buldu. Sıralamamıza yeni dahil olan Sosyofeed Sözlük kendisine 11. sıradan yer buldu. Şimdi her ay yaptığımız ikazımızı yapıp sizi sıralama ile başbaşa bırakıyorum: İnteraktif sözlükler sıralamasına kuralsız sözlükler ve sözlükspot sözlükleri dahil değildir. Her türlü görüş ve önerileriniz için sener@sosyalmedyahaber.com adresine mail atabilirsiniz. Karşınızda İnteraktif Sözlükler Ocak 2014 sıralaması:

Devamı »

İnteraktif Sözlükler Aralık 2013 Sıralaması

2013 senesinin son interaktif sözlükler sıralaması ile karşınızdayız. Birçok olayın yaşandığı, önemli hadiselerin gerçekleştiği bir yılı geride bıraktık. 2014 yılının daha iyi bir yıl olmasını temenni ediyorum. Aralık ayında, her zaman olduğu gibi ilk üç değişmemiş durumda. İlk sırada, entry sayısında 94 bin’lik bir artış yaşayan Ekşi Sözlük bulunuyor. Uludağ Sözlük ve İtü Sözlük, entry’lerindeki çok ufak artışlarla 2. ve 3. sıradaki yerini almış durumda. Cogito Sözlük büyük bir entry kaybı yaşadığı halde 4. sıradaki yerini korumuş durumda. Bu ayın en dikkat çekici olayı ise Kartal Sözlük’ün entry sayısını iki katından fazlaya çıkarıp 6.’lık koltuğuna oturması oluyor. Aralık ayı birçok sözlük için verimli olmuş. Sözlüklerin çoğu aylık entry sayılarını arttırmış durumdalar. Büyük kayıp yaşayanlar olmasına rağmen genelde istikrarlı bir şekilde Aralık ayı tamamlanmış. İnteraktif Sözlük sıralaması ile ilgili her türlü istek ve şikayetinizi sener@sosyalmedyahaber.com mail adresine mail atabilirsiniz. Karşınızda İnteraktif Sözlükler Aralık 2013 sıralaması:

Devamı »