https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Tag Archives: lg electronics

LG’den Fotoğraf Yarışması: Fotoğrafya

LG Electronics Türkiye, tüm kullanıcıları sevindirecek bir fotoğraf yarışması düzenliyor. İnternet üzerinden düzenlenen ve herkese açık olan yarışmada ister selfie, ister doğa temalı isterlerse de o yörenin meşhur bir yemeğini fotoğraflayan kullanıcılar, çektikleri fotoğrafları paylaşıp aldıkları beğenilerle yarışmanın büyük ödülü olan LG G4’ü ve diğer birçok değerli ödülü kazanmak için yarışacaklar. LG G4 ile Fotoğrafya’ya Facebook, Twitter hesapları üzerinden ya da www.lgg4fotografya.com adresi üzerinden oluşturacakları kullanıcı hesabıyla bağlanan kullanıcılar, çektikleri muhteşem fotoğrafları herkesle paylaşma imkanı bulacak. Ayrıca diğer sosyal medya hesapları üzerinden de fotoğraflarını paylaşarak LG G4’ün de içinde olduğu muhteşem hediyeleri kazanma şanslarını artırabilecekler. Site üzerinden görüntüleyebilecekleri haritada fotoğrafını çektikleri bölgeyi işaretleyebilecekler. Bu harita üzerinde yakınlaşıp uzaklaştıkça, aynı bölgede paylaşılan diğer fotoğrafları da görebilecekler. Kullanıcılar kendilerine özel hesapları üzerinden paylaştıkları ve beğendiklerinin yanında en çok beğenilen ve son eklenen fotoğrafları da inceleyebilecekler. En çok beğenilen sekmesinde ise LG G4’ü kazanmaya kimin en yakın olduğunu takip edebilecekler.  

Devamı »

LG Türkiye’den Facebook Oyunu: Mission 3D

LG Electronics’in Facebook’ta başlattığı yeni uygulama ile kullanıcılar macera ve heyecan dolu bir dünyaya adım atıyor. LG Electronics Türkiye Facebook’ta yeni bir uygulama başlattı. ‘Mission 3D’ isimli yeni uygulama ile Facebook kullanıcıları heyecan dolu bir maceranın içine giriyor. Facebook üzerinden oynanabilen oyun, her yaştan oyun meraklılarının ilgisini çekecek. Mission 3D Facebook oyunu başlar başlamaz kendinizi bir ajan filminin içinde hissediyorsunuz. Oyunda, olası bir terörist saldırısına karşı tecrübeli ajan X ile bağlantıya geçilmesi ve saldırının önlenmesi gerekiyor. Bunu başarabilecek tek kişi olan özel ajan X, Facebook kullanıcısının profil bilgileriyle devreye giriyor ve o noktadan sonra sorunu çözen ajan X, Facebook kullanıcısı haline geliyor. Takipçiler saldırıyı LG’nin 3D teknolojilerinin yardımıyla önlüyor. Mission 3D adlı oyuna https://www.facebook.com/LGTurkiye adresinden ulaşılabiliyor. Tüm Facebook takipçilerine açık olan oyun, macera ve heyecan meraklılarını bekliyor.

Devamı »

LG’nin 2012 geliri 45 milyar dolar

LG Electronics, 2012 yılında 45.22 milyar dolar gelir ve 80.75 milyon dolar net kar elde etti. LG Electronics 2012 yıl sonu ile 4. çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirket, 2012 yılında 45.22 milyar dolar gelir ve 80.75 milyon dolar net kar elde etti. 2011 yılına oranla gelir yüzde 6 düşmesine rağmen, faaliyet karı 342.06 milyon dolardan 1.01 milyar dolara yükseldi. Şirketin 2012 4. çeyrek konsolide geliri 12.37 milyar dolarken faaliyetten elde edilen kar 98.08 milyon dolar oldu. 31 Aralık 2012 tarihinde sona eren dördüncü çeyrek için denetlenmemiş konsolide finansal sonuçları, Aralık ayında Avrupa Komisyonu tarafından iddia edilen sözde katot-ışın tüpü fiyatlandırması sonucu 428.96 milyon dolar net kayıp yaşadı. LG Ev Elektroniği Bölümü 2012’nin 4. çeyrek döneminde düz ekran TV’lerde 9.3 milyon satış adedine ulaştı. Bu bölüm aynı zamanda yüzde 17.4 gelir artışıyla 5.91 milyar dolar kar elde etti ve tüm yıl boyunca net faaliyet karı 480.92 milyon dolar oldu. …

Devamı »