https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Tag Archives: sivasspor

SüperLig Gol Krallığı Sosyal Medya Yansıması [İnfografik]

Spor Toto Süper Lig’de heyecan kızışırken, gol krallığı sıralamasında da sürprizler yaşanıyor. Dolayısıyla bu durum sosyal medyaya da yansımış durumda. Gol krallığı yarışındaki ilk üç isim için yapılan bir sosyal medya analizini sizlere sunuyoruz şimdi. Bakalım ilk üç isimin sosyal medya karnesi nasıl olmuş?

Devamı »

MHP Milletvekili Lütfü Türkkan 3 takım küme düştü dedi ortalık yıkıldı

MHP’li Türkkan, @LutfuTurkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Üzülerek ifade ediyorum ama FB,Trabzon ve Mersin İ.Yurdu’na Bank Asya Ligi’nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim” diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia etti. Ardından yaptığı düzeltmede “Özür..!! Sıvasspor yerine Trabzon yazmışım..” diyerek Trabzonspor’un değil, Sivasspor’un küme düşürüldüğü iddiasında bulundu. 3090 takipçisi bulunan Türkkan’ın bu açıklamaları Twitter’da büyük yankı buldu.

Devamı »

Twitter’da Fenerbahçe’nin Beraberlik Geyikleri

Spiiderwoman‎ Sivas bi sürpriz yapsa, Fenerbahçeyle berabere kalsa, Trabzon yense, Fenerbahçe kahrından ölse falan ne çok sevinirim var ya – baadirbrn‎ Fenerbahçe gol atınca maçı izlemeyi bırakan Trabzonlu arkadaşımı eve almıyorum. :) EvrimAKBAYIR‎ Fenerbahçe ne oluyor kıçın başın oynuyor !! Twitter – saniyeler önce Eminstweet‎ Nee Yinemi Aynısı..Geleneksel Fenerbahce Son Maçta Kaybetme Sendromu! ‎ faaafaaa‎ Son dakika!! Mac 1 – 1 olunca caddedeki butun fenerbahce bayraklari kaldirilmaya baslandi :) emretoprak‎ Fenerbahçe bunu yapma Türkiye hazır değil buna. @akyolyasemin: Fenerbahce sampiyon olursa kutlama yapmasin, gecen seneye saysinlar .. alitez‎ Panik yok. Fenerbahçe işi bitirecek. (Ya da ben 1.kattan intihar eden ilk insan olacağım.) Taminler‎ Fenerbahçe maçının ilk yarısı bu sekilde biterse korkulu bir hikaye daha başlayabilir ‎ fcbjkcalypso‎ selam ben fenerli kız. şampiyon oluyormuşuz yaşasın caddeye akalım. fenerbahçem en büyük. aleeex <3 (başka oyuncu bilmiyorum da) @EmreDemirer: Bu akşam Fenerbahçe şampiyon olursa kutlama yapılmayacakmış. Bu sayede kutlama sayısı ile şampiyonluk sayısı …

Devamı »