https://juragankomik.com

Galaxy Ace 2 için Jelly Bean yazılımı Nisan sonunda yayınlanacak

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, Android işletim sistemi, çift çekirdekli işlemci, geniş dokunmatik ekran ve şık tasarımı bir arada sunan Galaxy Ace 2 için Android Jelly Bean yazılım güncellemesinin Nisan ayı sonunda Türkiye’deki kullanıcılar için hazır olacağını açıkladı.

Jelly Bean ile gelecek yeni özellikler

  • Jelly Bean ile beraber daha hızlı arabirim ve menü geçişleri
  • Yenilenmiş Touchwiz
  • “Veri Kullanımı” özelliği ile kullanıcıların data kullanım miktarını görebilmeleri ve isterlerse sınırlama koyabilmeleri
  • Google Now” ile daha hızlı arama
  • Yeni bildirim çubuğu sayesinde bildirimlere daha hızlı ulaşım
  • Android Jelly Bean ile birlikte Google Play Store’dan indirilen bazı uygulamalarda sadece Android Jelly Bean’e özel sunulan fonksiyonlara erişim

Galaxy Ace 2 için sunulan Android Jelly Bean yazılım güncellemesi PC senkronizasyon yazılımı KIES üzerinden ya da FOTA aracılığıyla operatör veya Wi-Fi ağı üzerinden yüklenebilecek.

 

Güçlü çift çekirdek 800 MHz işlemci, hızınıza ayak uyduracak

Çift çekirdekli 800 MHz işlemcisi ile Samsung Galaxy Ace 2; en zorlu görevlerin ve çoklu işlemlerin üstesinden rahatlıkla gelecek şekilde tasarlandı. Güçlü işlemcisi, Galaxy Ace 2’nin işlevselliğini en üst seviyeye çıkararak size maksimum verim sağlayacak ve aynı zamanda enerji tasarrufu için uygulamaları gün boyunca etkin yönetecek şekilde tasarlandı.

 

TouchWiz 4.0 arayüze sahip Galaxy Ace 2; aynı zamanda Samsung’un farklı platformdaki arkadaşlarınızla iletişime geçmenizi sağlayan ChatON anlık mesajlaşma uygulamasına da sahip.

 

1500 mAh pil sayesinde, uzun süre kesintisiz kullanım

Galaxy Ace 2’nin 3.8 inç, WVGA dokunmatik ekranı size; oyun oynarken, sosyal ağlarda gezinirken, video ya da fotoğraflarınızı görüntülerken çok daha rahat bir kullanım ve zengin görüntüleme deneyimi sunuyor. Geniş dokunmatik ekran sayesinde çok daha keyifli bir multimedya deneyimi yaşayacaksınız.

Galaxy Ace 2’nin 5 megapiksel kamerası, HD video kaydetme ve oynatma özelliği ile en güzel anlarınızı, yüksek kalitede kaydetmeniz ve görüntülemeniz mümkün. Çektiğiniz fotoğraf ve HD videolarınızı, Galaxy Ace 2’nin geniş ekranında görüntüleyerek, gerçekçi deneyime sahip olacaksınız. 1500 mAh pili sayesinde ise, Galaxy Ace 2’yi çok daha uzun süre ve kesintisiz deneyimleyeceksiniz.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir