https://juragankomik.com

Google İşbirliği ile Yeni Nexus 4 akıllı telefon Piyasada

Google’ın Nexus serisi en yeni akıllı telefonu Nexus 4, LG ve Google işbirliğinde duyuruldu. Özel bir donanım tasarımına sahip LG Nexus 4, en beğenilen Google uygulamaları ve en yeni Android sürümüyle kullanıcıya ulaşıyor.

LG Nexus 4’ün sahip olduğu yüksek performanslı 8mp fotoğraf makinesi, Photo Sphere özelliğiyle farklı açılardan 360 derece çekim yapılmasına olanak tanıyor. Ayrıca fotoğraflar anında yükleme özelliğiyle çekim sonrası kendiliğinden kaydediliyor ve bu şekilde kaybolmuyor. Zerogap Touch teknolojisi ile desteklenen 4.7 inç 1280×768 çözünürlüklü True HD IPS Plus ekrana sahip telefon, yüksek kalitede görüntü sunuyor.

Nexus’ların en hızlısı

LG Nexus 4, hız ve performansı artıran Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci ile geliyor. Böylece internet kullanımı ve uygulamalar arasında dolaşım daha rahat hale geliyor. 2 GB RAM ve yeni Android sürümüyle telefon, Nexus’ların en hızlısı olma özelliği taşıyor. En yeni Google uygulamalarını barındıran LG Nexus 4, uçuş bilgileri, restoran-otel rezervasyonları ve yakın alan görselleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. GPS navigasyonu, canlı trafik bilgisi ve bir noktaya ulaşım hiçbir zaman LG Nexus’taki kadar kolay olmamıştı. Telefonun üstün özellikleri sayesinde 3D haritalar ve zengin uydu görüntüleri çevrenizde; Street View ve Indoor Maps uygulamaları önünüzde olanları daha gerçekçi şekilde görmenizi sağlıyor.

Tasarım ve fonksiyonun mükemmel dengesi

“LG Electronics olarak en yeni Nexus akıllı telefonun tasarımında rol oynadığımız için çok gururlu ve heyecanlıyız” diyen LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkan ve CEO’su Dr. Jong-seok Park, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kullanıcılar yeni nesil Android ile tasarım ve fonksiyonun mükemmel dengesine tanık olacak.”

Konuyla ilgili olarak Google Mobil ve Dijital İçerik Başkan Yardımcısı Andy Rubin şunları söyledi: “LG ile ilk kez bir Nexus ürünü için işbirliği yaptık. LG bu projeye çok büyük bir bilgi birikimi aktardı. Sonuç, birçok özelliğin bir araya geldiği, hızlı, teknoloji severleri memnun edecek bir akıllı telefon.”
LG Nexus 4, 8GB ve 16 GB seçenekleriyle 13 Kasım’dan itibaren ABD, İngiltere, Kanada, Almanya, Fransa, İspanya ve Avustralya’da pazara sunulacak. Ürünün Türkiye’de Aralık ayı içinde tüketiciyle buluşması bekleniyor.

Teknik Özellikler:

Yongaset: 1.5GHz çift çekirdek Krait CPU’lu Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci

  • İşletim Sistemi: Android 4.2, Jelly Bean
  • Network: 3G (WCDMA), HSPA+
  • Ekran: 4.7-inç WXGA True HD IPS Plus (1280 x 768 piksel)
  • Hafıza: 8GB / 16GB
  • RAM: 2GB
  • Fotoğraf makinesi: 8.0MP arka / 1.3MP HD ön
  • Pil: 2,100mAh Li-Polymer (gömülü) / Konuşma Süresi: 15.3 saat / Standby: 390 saat
  • Ebat: 133.9 x 68.7 x 9.1mm
  • Ağırlık: 139g
  • Diğer: Kablosuz şarj, NFC (Near Field Communication-Yakın Alan İletişimi

 

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir