https://juragankomik.com

Google Snapseed; En iyi mobil fotoğraf düzenleme aracı

Aslında genellikle bir şeylere en iyisi demek hiçte iyi değildir, kişilere göre görüşler de değişebilir. Fakat mobil uygulama pazarında eğer konu bir fotoğrafı düzenlemekse ve bu iş için uygun bir ücretsiz araç arıyorsanız Google+ Snapseed hiç şüphesiz en iyi fotoğrafları yaratmanıza yardımcı olacak araçlar listesinin başında geliyor. Peki, içerisinde neler var biraz ondan bahsedelim. Öncelikle şunu bilmek faydalı olabilir ki Google’ın hazırladığı bu harika uygulamanın bazı uzmanlık alanları var.

Işığın çok iyi olduğu fotoğraflar, orta kaliteli fotoğraflar ve yüksek kaliteli fotoğraflar söz konusu olduğunda Google Snapseed gerçekten muhteşem çalışmalar çıkartmanıza yardımcı olabilir. Fakat çok düşük kaliteli imaj dosyaları için aynı şeyi söyleyebilmek ise pek mümkün değil. Uygulama içerisinde birçok farklı düzenleme seçeneği var. Kırpma boyutlandırma, renklendirme ışıklandırma vs bir sürü görmek istemeyeceğiniz kadar çok özellik var. Bu kadar çok özellik olması da haliyle işi daha da çok zorlaştırıyor. İyi bir çalışma ortaya çıkarmak için aslında hepsinden faydalanmak değil, bir kaçından iyi şekilde faydalanmak gerekiyor.

Tabii, bu neticede bir fotoğraf düzenleme uygulaması, bunun yapacaklarının yanı sıra sizin de içerinizdeki fotoğrafçı çocuğu dışarı çıkartmanız ve fotoğraflarınızı hayalleriniz ile zevklerinize göre döşemeniz gerekiyor. Snapseed uygulaması hem iOS hem de Android kullanıcılarına hitap eden bir uygulama. Uygulamayı Google PLay veya App Store aracılığı ile ücretsiz indirebilirsiniz.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir