https://juragankomik.com
Salı , 16 Nisan 2024

Google’ın Yeni Telefonunun Fotoğrafı Sızdı

Google yeni telefonunu tanıtıyor. tanıtılması beklenen ve adının Google Pixel olacağı iddia edilen akıllı telefonlarından bir tanesinin görüntüsü sızdı. Bu cihazın iki farklı ekran büyüklük seçeneğiyle, Google’ın Nexus serisinin yerini alacağı ve yeni markayla yepyeni bir başlangıç yapacağı tahmin ediliyor.

google-pixel-270916Bu arada 5.5 inç ekranlı, Pixel XL adlı cihaz da Huawei üretimi Nexus 6P’nin yerini alacak. Her iki telefonun da Google’ın telefon biriminin yeni felsefesini yansıttığı belirtiliyor. CEO Sundar Pichai’nin geçmişte verdiği bir demeçe göre Google cihazlarını yazılım ve donanım olarak çok farklı konumlandırmak istiyor. Bu cihaz fiyatının 649 dolardan başlayacağı da gelen söylentiler arasında yer alıyor.

Sızan fotoğrafta tasarımı eski Nexus cihazlarına benziyor, bunun üstünde Android’in saf deneyimi sunulacak. Tasarım olarak Google’ın eski çizgisinden sapmayacağı görülse de, teknik özellikler bakımından bu cihazların epey heyecan verici olması muhtemel görünüyor. Google şu anda 4 Ekim etkinliğiyle ilgili fazla bilgi vermiyor, sadece dünyanın çeşitli şehirlerinde yapılan agresif tanıtım kampanyalarıyla etkinlikte yeni bir telefonun, üstelik Google yapımı bir telefonun geleceği haber veriliyor.

4 Ekim’de apple kadar şaşalı bir lansman olmasada google’ın yeni telefonunu dünyaya tanıtarak ses getirecek bir işe imza atması bekleniyor.

bakalım beklentiler ne kadar gerçekleştirecek.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir