https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Heroes Might And Magic III

11-12 sene önce oyun sektöründe yerini alıp da hala milyonlarca kişinin oynadığı bir efsanevi strateji oyunundan bahsediyoruz.

Serisinin en çok tutulanı heroes might and magic III’ün en büyük özelliği farklı bölümleri ve görselliğinin yanı sıra random map ile her defasında yeni bir serüvene yelken açabilmeniz, haritada ganimetler toplayarak gücünüze güç katarken , her kazandığınız savaş ile gücünüzü arttırabilmenizdir. Oyunda kilit rol ütopya deniler ejderhalarla yapılan savaşa verilmiştir denilebilir.

Ütopyaları en erken kim açabilirse diğer ordulara karşı üstünlüğü ele almış olacaktır. Oyunun farklı konsepte bölümleri de vardır ama detaya girmeye lüzum yok. Ne de olsa bir kere kendinizi bu dünyanın içinde bulursanız bir daha çıkmanız imkansızdır.

Yakınlarda heroes might and magic VI piyasaya sürülecek ve insanların beğenisine sunulacak. Bakalım Ubisoft bu serisinde heroes migh and magic III’ü geçebilecek mi?

Hakkında ismail Avci

İnternet Yayıncısı, Köşe Yazarı

One comment

  1. evet güzel bir oyun üniversitede ve sonrasında zaman geçirmek için mükemmmel ayrıca aynı bilgisayarda sıralı oynamak çok zevkli idi umarım çok daha iyi bir oyun ortaya çıkar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir