https://juragankomik.com
Cuma , 19 Nisan 2024

Huawei Yeni Akıllı Saatlerini Tanıttı

Huawei Watch GT’nin ardından Huawei’nin akıllı saat ailesine Band 3 Pro ve Band 3e de eklendi.

Giyilebilir teknoloji pazarındaki rekabet de akıllı telefon piyasasındaki rekabetten geriye kalmıyor. Son dönemde Samsung ve Apple gibi devlere meydan okuyan Huawei, bu alanda da yeni ürünlerini piyasaya sürdü.

Band 3 Pro, 0.95 inç AMOLED 2.5D kıvrımlı cam dokunmatik ekrana sahip. Cihazda ana sayfa butonu, nabız takibi de bulunuyor.

Band 3e’nin 0.5 inç POLED ekranı bulunuyor. Cihazda 6 yönlü sensör var. Bu sensörler sayesinde koşma tespiti ve mesafe tahmini, adım uzunluğu, yerle temas süresi, ayak vurma düzeni gibi bilgiler toplanabiliyor. Cihazda bulunan ayak moduyla Band 3e’yi ayakkabınızda kullanmanız da mümkün.

Huawei Band 3e, Bluetooth 4.2 LE teknolojisine sahip ve Android 4.4 ya da iOS 9 ve üstünde kullanılabiliyor. Adım sayacı, uyku takibi, antrenman takibi özellikleri olan cihaz, arama ve mesaj uyarıları da veriyor. Band 3e ile arama reddetmek ya da sessize almak mümkün. 77 mAh’lik batarya 21 gün bekleme, 14 gün kullanım süresi sunuyor.

Huawei Band 3 Pro ise Apollo 3 mikroişlemciye, 384 KB RAM’e, 16 MB flash hafızaya sahip. Band 3e’den farklı olarak bu cihaz kızılötesi kıyafet dedektörüne, PPG kardiyo takip sistemine sahip. Bataryası 100 mAh olan cihaz, 7 saat boyunca kesintisiz olarak GPS kullanmayı sağlıyor.

Hakkında Ümit Kapanc

Grafik tasarımcı. Kitap sever. Teknoloji meraklısı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir