https://juragankomik.com

iPhone Kullanıcılarına Özel Ajanda Uygulaması

Eğer günlük hayatınızda yapacağınız çok da fazla bir şeyiniz yoksa çoğu zaman bir ajanda ihtiyacınız olmayabiliyor. Fakat benim gibi bir gün içerisinde 8 farklı web sitesinin gelişimi ile ilgilenip bunun yanı sıra da kişisel hayatınızı sürdürmeye çalışıyorsanız hayatınızı düzene sokmanız şart demektir.

iOS kullanıcılarına yardımcı olan uygulama Awesome Note, aslında iPhone’a aşık olmamın sebeplerinden biri diyebilirim. Nitekim bu bir sadece ajanda uygulaması değil. Peki, o zaman ne uygulaması? Bu uygulama size tek bir uygulama ile Yapılacaklar, Ajanda, Hatırlatıcı, Hatıra defteri seçeneklerini sunuyor. Yani kısacası Awesom Note uygulaması ile birlikte ben tüm ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyorum.

Bunun yanı sıra görsel olması elbette büyük bir artı. Fakat diğer yazılımlara göre büyük bir artısı varsa eğer o da yalnızca tasarımının sade olması değil aynı zamanda son derece basit bir kullanım olanağını size sunmasıdır. Bu nedenle Awesome Note uygulaması birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Uygulamanın ufak da bir fiyatı var $3.99 kadar. Her ne kadar bu uygulama için çok görünen bir fiyat gibi görünse de ben önce kırık versiyonunu denemiş ardından da hemen satın almıştım. Yani, bu şekilde hayatına bir düzen gerekenlerin mutlaka hayatında olması gereken bir uygulama.

Awesome Note uygulamasına iTunes üzerinden ulaşmak içintıklayınız.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir