https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Kim Arıyor? uygulaması 400 bine yaklaştı


Yellow Medya tarafından sunulan ve akıllı telefon kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ücretsiz mobil uygulama ‘Kim Arıyor?’, 365 bini aşan kullanıcı sayısı ile en çok indirilen mobil uygulamalardan biri oldu.

Yellow Medya tarafından sunulan ve sahip olduğu benzersiz özelliklerle akıllı telefon kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ‘Kim Arıyor?’, 365 bini aşan kullanıcı sayısı ile en çok indirilen mobil uygulamalardan biri oldu.
Telefonun rehberinde kayıtlı olmasa da, arayan firmaların kimliklerinin otomatik olarak telefonun ekranında görüntülenmesini sağlayan ‘Kim Arıyor?’ uygulamasını kullananlar, kim olduğunu öğrendikleri firmayı dilerlerse tek bir tuşa dokunarak geri arayabiliyorlar. Türkiye’nin en büyük firma rehberi Yellow.com.tr’nin veritabanını kullanan Kim Arıyor Uygulaması üzerinden Ağustos ayında firmalara yönelik 6 bin 500’den fazla telefon araması gerçekleşirken, toplamda yapılan arama sayısı ise 44 bine yaklaştı.
Sadece Ağustos ayında 31 binden fazla Android, BlackBerry ve Nokia kullanıcısı tarafından indirilen ‘Kim Arıyor?’, aranan firmanın telefonu yanıt vermediğinde veya meşgul sinyali verdiğinde kullanıcılara aynı bölgedeki benzer firmaları otomatik olarak da öneriyor. Uygulama, kullanıma sunulduğu günden bu yana geçen 14 ay içinde, ulaşamadıkları firmalara alternatif olarak, kullanıcılarına 250 binden fazla otomatik öneride bulundu. Ağustos ayında, telefonlarının meşgul ya da yanıtsız olması nedeniyle ulaşılamayan firmalara alternatif olarak sunulan öneriler arasında ilk sırada bankalar yer aldı. ‘Kim Arıyor?’un en çok öneri sunduğu diğer kategoriler ise pizzacılar, otobüs firmaları, kargo ve kurye hizmetleri ile restoranlar olarak sıralandı.  
Facebook entegrasyonu bulunan ‘Kim Arıyor?’, kullanıcıyı arayan arkadaşının o anki Facebook profil fotoğrafını ve en son paylaştığı durum mesajını da görüntülüyor.
‘Kim Arıyor?’, Samsung ve HTC gibi Android işletim sistemi kullanan cihazlar için Google Play Store’dan, Nokia cihazlar için Ovi Store’dan, BlackBerry cihazlar için ise BlackBerry App World’den ücretsiz indirilebiliyor.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir