https://juragankomik.com
Cuma , 19 Nisan 2024

Koalay’ın resmi bloğu otomobil meraklılarına hitap ediyor

Hayatımızı kolaylaştıran internet sitelerinin sayısı her geçen gün artıyor. İnternet kullanıcılarının bir çoğu artık ihtiyaçlarının bir çoğunu internet sitelerinden hallediyor. Araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin başında yer alan zorunlu trafik sigortası ve kasko sigortası poliçeleri internette Koalay.com web sitesinden 3 dakika içerisinde araştırılıp satın alınabiliyor.

Trafik ve kasko sigortası satın alabileceğiniz Koalay.com, otomobil meraklılarına yönelik olarak bir blog hazırlamış. Koalay’ın resmi bloğunda otomobil meraklıları için farklı içerikler yer alıyor. Her ay farklı konuları işlendiği ve trafik/kasko sigortası hakkında merak edilen soruların cevaplandığı Koalay.com’un bloğunda yer alan içerikler aynı zamanda Koalay’ın sosyal medya hesaplarında da paylaşılıyor.

Koalay’ın bloğunda ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan içeriklerde gündemdeki konular da yer alıyor. Geçtiğimiz ay gerçekleşen Autoshow İstanbul fuarındaki gelişmeler Koalay’ın bloğu ve sosyal medya hesaplarında yer almış.

Koalay.com’un sosyal medya hesapları Facebook’da https://www.facebook.com/koalaycom, Twitter’da https://twitter.com/koalaycom ve Google+’da https://twitter.com/koalaycom adreslerinden takip edilebiliyor.

Otomobil dünyası hakkında gelişmelere, faydalı bilgilere ve ipuçlarına ulaşmak istiyorsanız, Koalay’ın bloğunu https://www.koalay.com/blog adresinden takip edebilirsiniz.

Farklı sigorta şirketleri ve sigorta acenteleri ile görüşerek vakit kaybetmek yerine hızlı ve pratik bir şekilde sigorta sahibi olmak istiyorsanız, Koalay.com tam size göre. Bütçenize uygun fiyatlı bir zorunlu trafik sigortası ve kasko sigortası satın almak için Koalay.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Fikri Sabit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir