https://juragankomik.com

LC Waikiki İle Modayı Kodlayın

Moda alanında yeniliklerin takipçisi LC Waikiki, sosyal medya alanındaki iddialı uygulamalarıyla da dikkat çekiyor. Kısa süre önce hayatımıza giren ve Twitter’ın video hali olarak tanıtılan ‘Vine’a özel uygulamalarla karşımıza çıkan LC Waikiki, videolara yerleştirilmiş kodları bulanlara hediyeler dağıtıyor. LC Waikiki ‘Kodla Moda’, Vine ile çalışan ilk kampanya olma özelliğini de taşıyor.

Kodlamoda.com’da Hediye Yağmuru!

LC Waikiki’de kullanabileceğin hediye çeklerini nasıl mı kazanacaksın? Bunun için öncelikle ‘kodlamoda.com’ sitesini ziyaret etmen gerekiyor. Bu sitede her gün Vine uygulaması ile hazırlanmış bir video yayınlanıyor. Bu videolarda çeşitli kodlar bulunuyor ve her gün bu saklı kodları bulan 4 kişi 100 TL’lik hediye çeki kazanıyor. Kazanan katılımcılar hediye çeklerini, LC Waikiki mağazalarında kullanabiliyor.

Alışverişler LC Waikiki ile Renkleniyor

Gizli kodları bularak alışveriş keyfini doyasıya yaşamak mümkün. LC Waikiki’nin yeni koleksiyonunda yer alan birbirinden güzel kıyafet seçeneklerine bu yeni uygulama ile sahip olabileceksiniz. Ayrıca Kodla Moda, Türkiye’de yayına girmiş Vine ile çalışan ilk kampanya olma özelliği taşıyor. Modayı ve şıklığı bir arada sunan LC Waikiki, takipçileri için sosyal medya alanında yeni projelerle karşımıza çıkacağa benziyor.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir