https://juragankomik.com

LG, Avrupa’daki ilk kavisli OLED TV’yi satışa sundu

LG’nin kavisli OLED TV’si ilk olarak Almanya’da satışa sunuldu, diğer ülkeler de sırada.

LG Electronics kavisli OLED TV’sini (55EA9800) Almanya’da satışa sundu. Böylece Avrupalı tüketicilere gelişmiş OLED TV teknolojisini getiren ilk TV üreticisi oldu. Kavisli OLED TV, belirli elektronik mağazalarında satılıyor ve dördüncü çeyrekten itibaren de diğer Avrupa pazarlarında satışa sunulacak.

LG Electronics Ev Eğlencesi Bölümü TV Departmanı Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı In-kyu Lee, LG’nin Avrupalı tüketicilere en gelişmiş OLED TV’yi sunmaktan duydukları memnuniyeti belirttikten sonra sözlerine şöyle devam etti: “Kavisli OLED TV’mizin sahip olduğu gelecek nesil görüntü teknolojisi ve ultra ince kavisli tasarımı ev eğlencesinde yeni bir çağın başlangıcını işaret ediyor.”

DisplaySearch’ün yaptığı araştırmaya göre Avrupa 2017 yılında küresel OLED TV pazarının yüzde 30’unu oluşturacak. Ayrıca OLED TV’ye gösterilen talebin de 2016 yılında yedi milyondan fazla olacağını öngörüyor. ABD ve Avrupa’da büyük ekranlı kavisli OLED TV sunan ilk şirket olan LG’nin amacı, her yeni nesil TV teknolojisinde öncü ve standartları belirleyen marka olmaktır.

LG’nin kendi üretimi WRGB OLED teknolojisine sahip olan kavisli OLED TV benzersiz bir görüntü kalitesine sahip. Tasarım harikası ürün Red Dot ‘En İyinin En İyisi’ ödülü başta olmak üzere içlerinde TÜV Rheinland, Intertek ve VDE’nin de bulunduğu birçok saygın kuruluştan ödüle değer görüldü. 55EA9800 aynı zamanda dünyanın THX sertifikalı ilk ürünü.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir