https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Melih Gökçek Twitter İhbar Hattı Kuruyor

Türkiye’de kullanıcı sayısı gün geçtikte artan twitter ve facebook gibi sosyal medya ağları, artık yerel yönetimlerin de ilgi alanına girdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın şikâyet, istek ve önerilerini sosyal medya aracılığıyla dinleyecek. Kullanıcılarının internette en çok kullandığı twitter ve facebook’tan Ankara Büyükşehir Belediyesi için bir alan adı almak isteyen yetkililer, buradan vatandaşların sorunlarını dinleyecek ve cevap verecek. Bunun için 25 kişilik bir ekip kuracak olan belediye, 7 gün 24 saat boyunca vatandaşların şikâyet, istek ve önerilerini değerlendirecek.

Twitter ilgisi bilinen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu ilgisini kurumsal kimliğe kavuşturuyor. Hemen her gün twitter‘dan kendisini takip edenlerle görüşen ve onların sorularını cevaplandıran Gökçek, bu ilgisini yaygınlaştırıyor. Twitter aracılığıyla belediyenin faaliyetleri ile ilgili istek ve önerilerinde artışlar olduğunu fark eden Gökçek, vatandaşların sorunlarını sosyal medya aracılığıyla aktarmaları için bir ekip kurulması talimatı verdi. Belediye içinde konuşlandırılacak ekipler, belediyenin resmi twitter ve facebook sayfasından vatandaşların çalışmalar hakkındaki görüşlerini dinleyecek.

Görevliler, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin twitter ve facebook hesabından kendilerine gelen ihbarları ve değerlendirmeleri anında belediyenin ilgili makamlarına iletecek. Vatandaşın şikâyet, öneri ve isteğiyle ilgili soruların cevapları aynı kanal üzerinden ulaştırılacak. Belediye, ayrıca faaliyetleri hakkındaki duyurularını da twitter ve facebook üzerinden yaparak, daha çok kişiye ulaşma imkânı elde edecek.(CİHAN)

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir