https://juragankomik.com
Perşembe , 28 Mart 2024

Natro Web Hosting’den Türkiye’de bir ilk “ E-posta Arşivleme Hizmeti

Natro Web Hosting, internet  sektöründeki  e-posta kullanıcılarının önemli bir  ihtiyacı olan ; e-posta arşivleme hizmetini  Türkiye’de ilk olarak piyasaya sundu.  Bu hizmet sayesinde özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler e- posta hesaplarına gelen ve giden tüm mailleri güvenli bir biçimde, uzun yıllar saklayabilecek ve dilediği zaman maillerine erişebilecekler

Türkiye’de hosting firması denilince, kaliteli hizmet anlayışı ve veri merkezinde barındırdığı 1500’ün üzerinde kiralık sunucu ile sektörde ilk olarak akla gelen Natro Web Hosting, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine  “ Natro E-posta Arşivleme” yi geliştirdi. E-postalarını güvenli  bir biçimde, uygun maliyete  natro.com  e-posta arşivleme altyapısıyla  yedeklemek isteyen herkes bu hizmetten faydalanabilecek.

Günümüzde mail trafiğinin artmasına bağlı olarak mail saklamanın zorlaşması, şirket maillerinin kasten ya da yanlışlıkla silinmesi vb. sebeplere bağlı olarak katlanılan zararların boyutu, bu önemli hizmetin önemini daha da iyi vurguluyor.

Alan adınızın altındaki e-posta hesaplarına gelen ve giden tüm iletileri güçlü şifreleme ile otomatik olarak yedekleyen ve yönetici erişimi sayesinde dilediğiniz zaman şirketinize gelen ve giden tüm mailleri tek bir ekrandan yönetebileceğiniz bu ürün, arşivde size sunduğu hızlı ve kapsamlı araştırma özelliği ile de dikkat çekiyor. Ürünü farklı kılan bir başka güzel özellik ise mobil erişim olanağı sunması. Dileyen tüm kullanıcılar, akıllı telefonlarından istedikleri zaman, arşivdeki iletilere hızlı ve kolay erişim sağlayabilecekler.  Yeni ürün “E-posta arşivleme hizmeti” ile ilgili açıklamalarda bulunan Natro Web Hosting Genel Müdürü Serhat Musa Arancıoğlu  : “  Artan e -posta trafiği ile e-mailleri saklamanın zorlaşması ve bu doğrultuda müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine bu ürünü geliştirdik”  ifadelerine yer verdi

Ürün ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için natro.com’un web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Firma hakkında

Natro.com, 2003 yılından bu yana Alan adı servisleri, web Hosting, sunucu kiralama ve barındırma, güvenlik çözümleri gibi ürünlerle web hosting sektöründe hizmet vermektedir.

 

 

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir