https://juragankomik.com

Path Nedir Nasıl Kullanılır

Path Nedir?

Bugüne kadar birçok farklı sosyal ağ denediniz ve hepsinde aynı şeyleri gördünüz. O halde bir de Path’i deneyin. Path, kuruluşundan bu yana geçen süre boyunca sürekli mobil sosyal ağ olmayı hedefleyen sayılı sosyal ağların arasında yer alıyor. 2011 Yılında Google’ın satın alma teklifini geri çeviren Path bu yaşanan hadise ile adından da bolca söz ettirmiş ve birçok kullanıcının kendisini keşfetmesine neden olmuştur.

Path Nasıl Kullanılır?

Path’i kullanmak için Android, iOS veya Windows Phone işletim sistemine sahip olan mobil cihazınız üzerinden Path’in resmi uygulamasını indirmeniz ve ardından kayıt işlemini tamamlamanız gerekiyor. Kısa bir kayıt işlemi sonrasında Path’in samimi arayüzü ile sosyal ağı sizleri karşılıyor. Path diğer tüm sosyal ağların aksine gerçek arkadaşlığa değer veriyor. Bu nedenle Path içerisinde bir kullanıcının arkadaş listesinde en fazla 150 kullanıcı bulunabiliyor.

Diğer tüm popüler sosyal ağlarda olduğu gibi Path içerisinde bir profiliniz ve hatta zaman tüneliniz bulunuyor. Paylaşımlarınız, fotoğraflarınız ve videolarınız bu profil sayfası içerisinde sıralanıyor. Haber kaynağı yardımıyla ise diğer Path kullanıcılarının paylaşımlarını her an kontrol altında tutabiliyorsunuz. Path hala gelişmekte olan ve ülkemizde çok az kullanıcıya sahip olan dünyaca ünlü bir popüler mobil ağ. İlerleyen yıllarda ülkemizde de Path kullanımının yaygınlaşacağı aşikar.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir