https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Protesto forması

Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada kampanya başlattı, yönetim harekete geçti.

Fenerbahçeli futbolcuların 2012/13 sezonunda giyeceklerin formaların lansmanı 27 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Ünlü mankenlerin yapacağı forma tanıtımında, birçok futbolcunun da yer alacağı belirlendi. Fanatik’in haberine göre; Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler, büyük bir merak ve heyecanla yeni sezon formalarını bekliyor.

Bu beklentinin en önemli nedeniyse, yönetime önerdikleri formanın üretilip üretilmeyeceği. Bir süre önce sosyal medyada kampanya başlatan taraftarlar, takımın bu sezon bazı maçlara ‘siyah’ formayla çıkması talebinde bulundu.

Siyah formanın seçilmesinin sebebi, 3 Temmuz’da başlayan şike soruşturması sürecinin protesto edilmesiydi. Takımlarına haksızlık yapıldığını düşünen Sarı-Lacivertliler, bunun ‘siyah’ formayla protesto edilmesi isteğinde bulundu. Hatta göğsünde “Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz” yazısı bulunan temsili bir ‘siyah’ forma da yaptı.

Taraftardan gelen bu isteği dikkate alan Fenerium’un, yeni forma lasmanında ‘siyah’ formayı da tanıtacağı ve taraftarların beğenisine sunacağı belirlendi.

(Fanatik)

Hakkında Yılmaz Atasoy

Uzun zamandır sosyal medya haberlerini takip ediyorum. Sosyal medya danışmanlığı veriyor ve aynı zamanda makaleler yazıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir