https://juragankomik.com

Samsung GALAXY S4 İlk Ayında 10 Milyon Adet Satışa Ulaştı

Samsung Electronics, daha zengin, mükemmel ve sade bir hayat sunan GALAXY S4’ün satışlarının, satışa sunulmasından sonra geçen 1 aydan kısa bir süre içerisinde 10 milyon adedi geçtiğini bildirdi. Dünya çapında 27 Nisan’da satışa sunulan GALAXY S4’ün saniyede dört adetten fazla sattığı hesaplanıyor.

GALAXY S4 aynı serinin önceki sürümlerini de aşarak Samsung adına yeni bir satış rekoru kırdı. GALAXY S3 satışları, bir kilometre taşı oluşturan 10 milyon rakamına, 2012’de piyasaya çıktığı tarihten itibaren 50 gün içerisinde ulaşmıştı, GALAXY SII bu rakamı beş ayda, GALAXY S’in aynı rakamı yakalaması ise yedi ayı bulmuştu.

Samsung Electronics BT ve Mobil İletişim Birimi CEO’su ve Başkanı JK Shin, “Samsung adına, dünya genelinde Samsung GALAXY S4’ü tercih eden milyonlarca tüketicimize teşekkür etmek istiyorum. Samsung olarak insanlardan aldığımız ilhamla, onlar için yenilikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

GALAXY S4, inovatif özellikleri ve üstün donanımıyla hayatımızdaki anlamlı anların sayısını artırmak amacıyla geliştirildi. Dünyanın ilk Full HD Super AMOLED ekranına sahip olan GALAXY S4, 5 inç büyüklüğündeki ekranında, resimleri 441 ppi ve Full HD çözünürlükle en güzel halleriyle gösteriyor. 13 MP’lik güçlü bir arka kamerası bulunan GALAXY S4, aynı zamanda hem ön, hem de arka kamerayı kullanma olanağı sağlayan İkili Kamera özelliğine de sahip.

Yüzünüzü, sesinizi ve hareketlerinizi tanıyacak kadar akıllı olan GALAXY S4, ekrana yakınlaştığınızı anlar ve size görmek istediğiniz içeriği gösterir. ‘Temassız Kontrol’ (Air Gesture) özelliği ile elinizin havada yaptığı bir hareketle çalan müziği değiştirebilir, bir web sayfasında gezinebilir veya gelen bir aramayı kolayca kabul edebilirsiniz. Air View özelliği sayesinde; kullanıcıların bir e-posta, fotoğraf, video veya S Planner, içeriğini açmak zorunda kalmadan parmaklarıyla, ekrana dokunmaksızın ön izleme yapabilmelerine olanak sağlar. Air View ile internet sayfasını büyütülmüş olarak görebilir ya da hızlı aramada kayıtlı bir telefon numarasını ön izleme ile görebilirsiniz.

GALAXY S4’de bulunan “S Health” yazılımı sağlık ve egzersiz bilgilerinizi güncel tutar. Cihazda dahili olarak bulunan sensörler, sistematik ve otomatik bir şekilde sağlığınızı, yediklerinizi, spor faaliyetlerinizi, uykunuzu ve daha pek çok şeyi takip ederek yaşam kalitenizi artırmanıza ve böylece zinde kalmanıza yardımcı olur.

Halen 110’dan fazla ülkede satılmakta olan Samsung GALAXY S4, kademeli olarak toplam 155 ülkede 327 partnerin desteğiyle satışa sunulacak.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir