https://juragankomik.com

Samsung Galaxy Tab S Türkiye’de satışa sunuldu

Samsung Electronics, bugüne kadarki en ince ve hafif tableti olan Galaxy Tab S’i, 5 Ağustos itibarıyla Türkiye pazarına sundu. Çok zengin ve özel içeriklerle donatılan Samsung’un Super AMOLED tableti, en gelişmiş ekran teknolojisini sunuyor. 10,5 ve 8,4 inç modelleri ile kullanıcılarla buluşan Galaxy Tab S; Titanyum Bronz ve Parlak Beyaz renk seçeneklerine sahip.

Samsung Electronics Türkiye IT & Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza, Galaxy Tab S’in Türkiye pazarına sunulmasıyla ilgili şunları söyledi: “Sunduğu görüntüleme deneyimi ile birlikte şıklığı ve rahat taşınabilirliğine de son derecede önem verdiğimiz yeni Galaxy Tab S, tablet pazarına yeni bir boyut kazandıracak. Süper ince ve hafif tasarımı ile kullanıcıların yanlarından ayırmak istemeyeceği bir tablet. Diğer taraftan Super AMOLED ekranın farkını ortaya koyan bu cihaz, benzersiz bir görüntüleme deneyimi sunarak kullanıcıların beklentilerini aşmak üzere tasarlandı. Bunlarla birlikte sunduğumuz zengin içerik dünyası ve tablet deneyimini daha da keyifli hale getiren aksesuarları ile Galaxy Tab S, tablette beklentilerin çok üzerinde bir deneyim sunarak pazarda ciddi bir farklılık yaratacak” dedi.

Super AMOLED’le renkleri canlandırın

Samsung, Galaxy Tab S ile mobil ekran teknolojisinde devrim yaratarak, gerçek hayattaki renklere daha yakın ve daha zengin renkleri bir arada sunuyor. Cihazın sektör lideri WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED ekranı, Adobe RGB renk kapsamının % 90’ından fazlasını içeriyor. Samsung Galaxy Tab S 100.000:1 gibi çarpıcı bir kontrast oranına sahip ve bu oran, siyahları daha koyu ve beyazları daha parlak yaparak daha derin ve gerçekçi görüntüler sağlıyor.

Tabletin uyarlanabilir ekranı ortamının renk sıcaklığına ve ortam aydınlatmasına bağlı olarak her yerde ve her zaman en iyi görsel deneyimi sağlıyor. Önceden ayarlanmış profesyonel modları –AMOLED Sinema ve AMOLED Fotoğraf– kullanıcıların ekran ayarlarında manuel uyarlamalar yaparak, hem video hem de fotoğraf içeriği için parlak ve dinamik sonuçlara ulaşmalarını mümkün kılıyor. Bunlara ek olarak Galaxy Tab S’in, geliştirilmiş açık havada görünürlük teknolojisi de ekran üzerindeki içeriğin parlak, doğal ve kolayca görüntülenir olmasını sağlıyor.

Super AMOLED teknolojisi arka aydınlatma gerektirmediği için, Galaxy Tab S LCD ekranlara göre daha az enerji tüketirken, LCD ekranlı tabletlere göre daha da ince bir tasarıma olanak sağlıyor. 6,6 mm’lik inceliği ile zarif bir profile sahip cihazlar, 465 g (10,5 inç) ve 294 g (8,4 inç)ağırlıkları ile hafif ve kolay taşınabilir olmaları açısından da dikkat çekiyor. Daha uzun süre dayanan pili ve Ultra Güç Tasarrufu Modu ile Galaxy Tab S, tüketicilerin cihazlarını yeniden şarj etmek zorunda kalmadan uzun süre kullanabilmelerini sağlıyor.


Samsung Galaxy Tab S’in 8,4 inç’lik modeli 999 TL, 10,5 inç’lik modeli ise 1.199 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor.

Hakkında SMH MAKALE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir