https://juragankomik.com
Salı , 16 Nisan 2024

Şarkıcı Volkan Konak’tan Yazar Esra Elönü’ne Şok Dava

Bir Dönem Tuncay Özkan'ın Kanalı Kanaltürk'e Konuşurken
Bir Dönem Tuncay Özkan’ın Kanalı Kanaltürk’e Konuşurken

Yazar Esra Elönü haber7.com, dipnot.tv, dünyaya yenisöz gazetesi, star gazetesi gibi bir çok yerde sözünü budaktan sakınmadan söylüyor,
muhalif duruşu ile bilinen yazar, şimdiye kadar belki yüzlerce insanla tv’lerde, gazetede, haber köşelerinde sürtüşme, tartışma yaşadı ama ilk kez bir ceza davası için mahkeme koridorlarına girecek.

solcu tarafıyla bilinen Şarkıcı Volkan konak Tüm Müzikleri özellikle AK Parti iktidara geldikten sonra kendi görüşünden olmayanlara karşı ciddi hakaretler etti,
her fırsatta farklı düşünen insanları küçümsemesi ile dikkatleri üstüne çekti,
işin ilginç tarafı Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından olan rahmetli Kazım Koyuncu’nun vefatından sonra onun temiz mirasına leke düşürecek taklitler içine giren Volkan Konak’ı bu yapmacık anti kapitalist davranışlarından dolayı, solcuların büyük bir kısmı da sevmemeye başladı.

volkan konak’ın ekşi sözlük’te hakkında yazılan bir yazı aslında her şeyi açıklıyor;

sesine, şarkılarına diyecek yok ama muhalif duruşunun samimiyeti hakkında ciddi şüphelerimin olduğu şarkıcı.
mülkiye’nin 2011 inek bayramı’nda konser vermesi için kendisine teklif götüren öğrencilerin önerdiği 15.000 lirayı “siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?” diye geri çevirip 80.000 liraya çıkacağını söylemiş. muhalif kimliğiyle bilinen bir okulun şenliğine hiç para istemeden katılması beklenirken astronomik sayılabilecek bir para istemiş. yavuz bingöl ve leman sam, sadece orkestra masrafları karşılığında gelebileceklerini söylerken volkan konak şenliğin neredeyse bütün bütçesini istemiş.
reklamlarında oynaman için pepsi’nin önerdiği 1 milyon doları politik nedenlerle reddettiğini esip üfürürken demek ki derdin başka türlü reklam yapmakmış sevgili volkan konak.
nazım hikmet şiirlerini duygu patlamaları eşliğinde okurken paracıkları düşünürmüşsün.
güzel sesin var, sen yine şarkılar söyle, paralar kazan. ama senden bir ricam var, o paraları insanların değerlerini istismar etmeden kazan.

(zend avesta, 11.02.2011 02:47)
#22071077

habere dönecek olursak;
geçtiğimiz günlerde haber7.com avukatlarına gelen bir tebligatı araştıran avukatlar Volkan Konak tarafından tazminat değil ceza davası açıldığını öğreniyorlar,
Dava konu olan yazı 2 yıl önce 18 haziran 2009 yılında yazılmış,
“Atatürk yaşasaydı darbe kokusundan mı rahatsız olurdu çorap kokusundan mı?” başlığını taşıyor, http://www.haber7.com

aslında yazı volkan konak’ın bir açıklamasına cevap niteliğinde yazılmış o açıklama ise milliyet gazetesine şöyle yansımış;

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 14- 20 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nde sahneye çıkan Volkan Konak, sık sık Atatürk’e sevgisini dile getirdi. Atatürk karşıtlarından ‘çorapları kokanlar’ diye söz eden Volkan Konak, “Onlar Ankara ziyaretlerinde Anıtkabir’i ziyaret etmiyorlarmış. Aman etmeyin. Onlar çorap kokulu adamlar. Onlar topuklarının arkasına basarak girmesinler zaten Anıtkabir’e. Onlar girerse, Anıtkabir’i dezenfekte etmek gerekir” diye konuştu.

http://www.milliyet.com.tr

Esra Elönü yazısında hakarete varan ifadelerden çok genel bir dil kullanılmış, hatta yazıda mahkeme ifadesi geçiyor, belli ki Esra hanım yazısını yazarken geleceği görmüş,

Esra Elönü ifadesi alınmak üzere ilerleyen günlerde mahkeme gidecek;
hala bu devirde böyle davaların olması ise bizim bir utanç olarak tarihlerde yerini olacak,
Son olarak Esra Elönü’nün kahramanı Feride üzerinden söylediği sözlerle yazımızı bitirelim;

fil “ORDUSU”na ebabillerden savaş dersi verilir..
Vay seni Cerrah PAŞA !
Feride, postalların içinde AYAKLANAN çorapların kokusundan rahatsız olmayıp, Anıtkabir ziyaretine gidenlere sınıfsal koku kriteri koyarak sanatını çorap gibi kokutan adama gülüyordu. “KONAK”LAMA ücretlerini bu ülkenin saf insanları sayesinde kazanan sanat çığların sonrasında çoraptan başlayan AYAK oyunu bol gaflete düşmeleri ferideyi şaşırtmıyordu.
Topuklarının üzerine basarak camiye girenlerin fatihasına şehitler de muhtaçtır kutsal komutanlar da. Anıtkabir’e girmek için dezenfekte edilmesi gerekenler postallar için de darbeyle terleyen beş parmakla bir karış toprağın huzuruna ayak bileyen sinsilerdir.
Önce BAŞIMIZA bakan dostların(!) başarısızlıkları, sonra Ayağımıza laf edenlerin düşmanlığı yüce Atamızın huzurunda değil( !) onun savunduğu toprakların da sahip olduğu Allahın huzurundaki mahkemeye bırakılacak delildir. Gitar notalarına POSTALLARLA basan aynı zihniyetin ürünlerine sanatsal mı yoksa darbesel mi bakılacak! Ki bunun otoritesi de millettir.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

7 comments

  1. Ya bunların ikiside aynı, sözde birisi yazısıyla birisi şarkısıyla hizmet ediyor, ben ikisininde derdinin para ve şöhret olduğuna inanıyorum, üzmeyin kendinizi.

  2. Tabi derdi başka türlü reklammış o reddettiği 1 milyon lirayı yaptığı reklamla çıkarabilecek zaten bu kadar gerizekalı bi yorum görmedim.

  3. Osman İyigün

    ———alıntı———–

    Yazar Esra Elönü üretken bir yazar olarak, yazı hayatını sürdürüyor, kendini sadece yazılarına veren bunun dışında bir işi olmayan bir yazar,

    ——-alıntı————

    bizim tanıdığımız esra elönü’den bahsettiğinize emin misiniz?

    • Ercan Bey,tarafgirliğiniz o kadar bariz ki! Sosyal Medya Danışmanı olarak zikrettiğiniz titrinize kahkahalarla gülünür:)Bozacı,şıracı akrabalığı galiba.Aklayıp,paklamaya çalıştınığız kadına iyice bir bakın.Sürekli çamur atan,küfreden,argo diliyle yara açmadık (üstelik müslümanlara) insan bırakmayan birisi.Eh her firavunun bir Musa’sı vardır değil mi? Volkan Konak’ta sert kaya imiş doğrusu.Başkaları gibi önemsemeyeyim,kendi başına söylensin,reklamını yapsın dememiş.Hakkını talep etmiş.

      • mücahit bey,

        öncelikle bu bir haber olduğu kadar bir köşe yazısıdır.
        yani köşemde yazdığım bir haber gibi düşünün.

        öte yandan volkan konak’ı az çok tanıdım biliyorum ne olduğu, esra elönü’yü de tanıyorum, en ufak şeyde savcılığıa koşmak, özgürlük diye bık bık ötenlere yakışmıyor. esra elönü’ne binlerce küfür ediliyor duyudunuz mu bir mahkemeye gittiğini? davacı olduğunu?
        muhalefet olmak için muhalefet olmayın
        vicdanlı olun.

        • Said Bey,
          En az sizin Volkan Konak’ı tanıdığınız kadar ben de Elönü’yü tanıyorum.İnşallah verilemeyecek hesabımız olmaz.Selamlar..

        • yandaş dedikleri bu olsa gerek. siz kime vicdandan bahsediyorsunuz? karalayıp yuhaladığınız Volkan Konak’ın vicdanından hiç şüphemiz yok. Bizlerinde vicdanından sizin şüpheniz olmasın. malesef bir parça örtüyle vicdanlı olunmuyor. peki burda ben size küfür edeyim en ufak bir şeyde sizde koşun savcılığa. En ufak şey dediğiniz nedir? Ne yapacaktı peki eline sağlık esracığım mi diyecekti? Esra hanım(!) ın kendi problemidir kendisine küfredenleri şikayet etmemesi. O hanımefendi(!) kimdir yani o etmedi diye kimse hakkını aramasın? Örnek insan mıdır? Volkan Konak bilmem kaç para istemiş. İstediyse de helal olsun. Siz hiç konser çıkışında hiç bir sevenini kırmadan saatlerce sohbet eden, imza veren, fotoğraf çektiren bir sanatçı gördünüz mü? Yorgunluktan ayaklarını sallaya sallaya, gözleri kapanacak dereceye gelinceye kadar o hakaretler savurduğunuz adam sevenlerinin tek birini bile kırmamak için uğraşıyor. Hangi sanatçı sokak hayvanları için konser vermiş? Hangisi onlarca öğrenci okutuyor? İnsanları karalamadan önce gerçekten tanımayı deneyin. Böyle gazetecilik olmaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir