https://juragankomik.com
Perşembe , 28 Mart 2024

Sherlock Holmes 3 çıkacak mı?

Dünyanın en komik, en akıllı ve en ünlü dedektifi olan Sherlock Holmes, dizisinden ziyade sinemada hatrı sayılır bir izleyici kitlesine sahip. Sherlock Holmes’i canlandıran başrol oyuncusu Robert Downey Jr, Sherlock Holmes 3 için kısa ama önemli bir açıklama yaptı.

Her zaman yaptığımız gibi lafı fazla uzatmadan hemen konuya girelim. Robert Downey Jr ile yapılan bir röportajda Sherlock Holmes 3 soruldu. Şu sıralar daha çok Ironman ile ilgilenen Robert Downey Jr, Sherlock Holmes 3’ü doğruladı. Üçüncü filmin bir aksilik olmazsa gösterime gireceğini söyleyen Robert Downey Jr, Sherlock Holmes 3’ün çıkış tarihi ve ne zaman çekimlere başlanacağı hakkında bir detay vermedi.

Yaptığı filmlerin en iyisi olması için uğraştığını söyleyen Robert Downey Jr, Sherlock Holmes 3 için de bunun geçerli olduğunu söyledi. Filmde en yakın arkadaşı olan Jude Law ise yeni filmde olacak mı? oda merak konusu.

Böylece, sinemaseverler tarafından merak edilen Sherlock Holmes 3 çıkacak mı, ne zaman çıkacak, Robert Downey Jr oynuyor mu? soruları da bir nebze olsun cevap bulmuş oldu.  SH 3’ü Robert Downey Jr’ın canlandıracağı kesinleşti ancak filmin çıkış tarihi ve konusu belirsiz. En azından filmin geçte olsa çıkacak olması bile Sherlock Holmes hayranları için yeterli bir haber gibi (:

 

Hakkında Sedat Coşkun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir