https://juragankomik.com

Sony, fotoğraf tutkunlarını online kulüpte buluşturuyor

Sony, fotoğraf severler için yeni bir platform oluşturdu. www.alphaphotoclub.com adresinden ulaşılabilen web sitesi, Sony fotoğraf makinelerinin yanı sıra temel fotoğraf bilgisi, lensler ve çekim teknikleri hakkında eğitim niteliği taşıyan bilgiler ve videolar içeriyor.

Sony, www.alphaphotoclub.com web sitesi ile fotoğraf severler için dolu dolu bir platform sunuyor. Site, fotoğraf makineleri, öğren, çekim teknikleri, lensler ve Alpha avantajlar başlıklı beş ana kategoriden oluşuyor.

Fotoğraf makineleri kategorisinde Sony Alpha ve SLT fotoğraf makineleri hakkında detaylı bilgiler içeren videolar yer alıyor. Videolar, fotoğraf makinesi almayı düşünenler ya da sahip oldukları makinenin nasıl kullanıldığını kolayca öğrenmek isteyenler için son derece yararlı bilgiler sunuyor.

 

Online fotoğraf kursu, bir tıkla parmaklarınızın ucunda

Öğren başlığı altında pozlama teknikleri, alan derinliği, beyaz dengesi gibi fotoğrafçılığın temelini oluşturan konuların yanında fotoğrafta kompozisyonun nasıl oluşturulduğu ile ilgili videolar var. Başka bir deyişle fotoğraf kurslarında öğretilen tüm bilgileri içeren videolara www.alphaphotoclub.com sayesinde ulaşılabiliyor.

Çekim teknikleri kategorisinde portre, manzara, gündüz ve gece fotoğrafı çekmenin incelikleri ile uzun pozlama tekniği sayesinde yaratıcı fotoğraflar çekebilmek için ipuçları yer alıyor.

Lenslerle ilgili öğrenmek istediğiniz her şey burada

Lensler kategorisinden standart zum, sabit, telefoto, geniş açı, makro ve Carl Zeiss lenslerin genel özellikleri, teknik özellikleri, aksesuarları, uyumlu ürünler ve kılavuzları gibi bilgilere ulaşılabiliyor.

Avantajlar başlıklı kategori ise Sony’nin geliştirdiği yeni teknolojiler  hakkında bilgiler içeriyor.

Fotoğraf tutkunlarının yeni kulübüne katılmak için üye olmak yeterli!

Sony’nin sunduğu bu son derece önemli bilgilere ulaşabilmek için ise siteye üye olmak yeterli. Sony fotoğraf makinesi sahibi olsa da olmasa da tüm fotoğraf severler www.alphaphotoclub.com adresinde buluşup, sitenin sunduğu tüm hizmetlerden yararlanabiliyor.

 

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir