https://juragankomik.com
Cuma , 19 Nisan 2024

Sony Xperia M2 Aqua ile Orta Segmente Suya Dayanıklılık Özelliği Geliyor!

Sony Mobile, etkileyici 8MP’lik kamerası, sınıfında en iyi özelliklere sahip 4.8 inç qHD ekranı ve işlemcisi ile dikkat çeken Sony Xperia M2 Aqua ile suya dayanıklılık teknolojisini orta segmente getiriyor. Sony Xperia M2 Aqua, Türkiye’de 899 TL fiyat ile satışa çıkıyor.

Sony Xperia M2 Aqua, yalnızca suya dayanıklılık teknolojisini orta segment akıllı telefon kategorisine getirmekle kalmıyor, aynı zamanda bu teknolojiyi ileriye taşıyarak, en yüksek suya dayanıklılık derecesini (IP65/68) kullanıcılara sunuyor.

Sony Xperia M2 Aqua, dört çekirdekli 1.2 GHz CPU, Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 4G LTE uyum özellikleri ve dikkat çeken fiyatıyla akıllı telefon pazarında fark yaratıyor. Sony Xperia M2 Aqua’nın sahip olduğu özellikler, kullanıcıların büyük dosyaları kolayca indirmesini, film, video ve oyun gibi görselleri kolayca ve rahatça görüntüleyebilmelerini sağlıyor. Ayrıca 2300 mAh pili ile sınıfındaki en yüksek kapasiteye sahip Sony Xperia M2 Aqua, STAMINA Mode ile de çok daha uzun süre kullanım süresi sunuluyor.

Sony Xperia M2 Aqua kamera teknolojisi ile de ön plana çıkıyor. Sony’nin en iyi kamera teknolojileri olan Exmor RS görüntü sensörü, HDR görüntüleme, SteadyShot, akıllı sosyal kamera uygulamalarını 8MP’lik bir kamerada birleştiren Sony Xperia M2 Aqua suyun altında bile her defasında mükemmel kareyi yakalamanızı sağlıyor.

 

Sony Xperia M2 Aqua ile en sevdiğiniz fotoğraflarınızı ve filmleri gerçeğe en yakın görüntü kalitesi ile görüntüleyebilirsiniz. 4,8 inç qHD ekranı sayesinde zengin ve canlı renkler sunarken yüksek kaliteli IPS ekranı ile hareket halindeyken bile her açıdan net bir görüntü sağlıyor.

Suya dayanıklılık konusunda gelinen en son teknolojiye sahip, orta segmentin ilk suya dayanıklı akıllı telefonu Sony Xperia M2 Aqua’nın fiyatı ise 899 TL. 

 

Hakkında SMH MAKALE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir