https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Sosyal Medya Kullanıcılarının Yeni Fenomen Uygulaması; Dubblaj

Sosyal medya kullanımımız birçok kullanıcı için hiç şüphesiz yazılar yani metinler ile birlikte başladı. Fakat yazılarla başlayan bu maceramızın aynı şekilde kaldığını söylemek güç. Özellikle akıllı telefonların da hayatımızda önemli ölçüde yer almasıyla birlikte artık video paylaşımlar da sosyal platformların olmazsa olmazların arasında yer alıyor. Son zamanlarda muhtemelen siz de Dubblaj ile ilgili paylaşımları sosyal platformlar ve bilhassa Facebook ile Twitter üzerinde görmüşsünüzdür, görmediniz mi? Tamam, sorun yok. O zaman yakın zaman içerisinde birçok yerde göreceğinizi şimdiden ön görüp sizi uyarabilirim.

Dubblaj aslında Dubsmash isimli uygulamanın Türkçe’ye uyarlanma versiyonu gibi de düşünülebilir. İşlevi son derece basit, diğer video eğlence platformlarının aksine bu sefer kendi çektiğiniz videolara bazı fenomen videoların seslerini ekliyorsunuz. Yani aslında adından da yola çıkabildiğimiz gibi olay son derece basit. Uygulama bizlerin kendi videolarımızı Dublajlamaya yardımcı oluyor. Tabii, buradaki asıl kilit nokta şüphesiz tutmuş olan YouTube ve Vine videoları gibi bilinen videoların seslerinden yola çıkarak kendi videonuza göre bir uyarlama yapmak. Eğlenceye doyumsuz sosyal mecralar için öyle görünüyor ki Dubblaj yeni bir trend olarak doğuyor.

Dubblaj uygulamasını kullanmak isteyen kullanıcılar şuanda Dubblaj’ın iOS sürümü veya Android sürümünü cihazlarına indirerek ücretsiz olarak kullanabiliyor. Eğlence dünyasında yeni bir masa sahibi olan Dubblaj’ın fenomenliği ve kullanıcılar üzerindeki çekici imajı bakalım daha ne kadar sürecek?

Dubblaj Android indir

Dubblaj iOS indir

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir