https://juragankomik.com
Çarşamba , 17 Nisan 2024

Türkiye Finans’tan bir ilk: e-ticaret Finansmanı

Türkiye Finans, internet teknolojisindeki gelişmeler ile birlikte piyasada gerçekleşen değişimi ve beklentileri tespit ederek, e-ticarete yatırım yapmak isteyenlere benzersiz bir fırsat sunuyor.
İdeasoft ile işbirliğine giden Türkiye Finans, Türkiye’de ilk kez, sanal mağaza kurmak isteyenler için masrafsız ve komisyonsuz e-ticaret finansmanı, ücretsiz sanal POS fırsatı ve İdeasoft’tan alınan e-ticaret paketlerinde % 20 indirim imkanı sunuyor. Üstelik kampanyadan yararlanan müşterilerine ücretsiz 3D Secure hizmeti ve İdeasoft’un desteği ile ücretsiz sanal mağazacılık eğitimi sağlayan Türkiye Finans, 250 TL’ye varan Google AdWords çeki de hediye ediyor.
Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, e-ticaretteki gelişime katkı sağlamak amacıyla başarılı bir işbirliğine imza attı. İdeasoft ile yeni bir kampanya başlatan Türkiye Finans, e-ticaret yapmak isteyen işyerlerine daha pratik, ekonomik ve uygun finansman çözümleri sunuyor. Kampanya kapsamında sanal mağaza açmak isteyenler için İdeasoft e-ticaret paketlerinde %20 indirim, masrafsız ve komisyonsuz e-ticaret finansmanı, ücretsiz sanal POS desteği ve www.eticaret.com üzerinden online sanal POS başvuru imkanı sağlanırken; kullanıcı güvenliği sağlayan 3D Secure hizmeti ve sanal mağazacılık eğitimi de ücretsiz olarak veriliyor. Bu fırsatların yanında sanal mağazanın Google aramalarında üst sıralarda çıkmasını sağlayan Google AdWords için 250 TL’ye varan reklam çeki de hediye ediliyor.
Kampanya hakkında bilgi veren Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, “İnternet teknolojisi hızla gelişiyor ve bu gelişim e-ticarete de yansıyor. Hızlı bir büyüme trendi sergileyen e-ticarete yatırım yapmak, yerel ve fiziki mağazacılık anlayışını global ve sanal bir ortama da taşımak isteyenler için bu kampanyayı hayata geçirdik. Katılım Bankacılığında bir ilke daha imza atarak masrafsız ve komisyonsuz e-ticaret finansman desteği ve ücretsiz sanal POS imkanı sunuyoruz. Öncelikle perakende sektörü olmak üzere çoğu şirketin e-ticaret alanında yaptığı yatırımlardan memnun olduğunu görüyor ve önümüzdeki dönemlerde e-ticarete yapılan yatırımların daha da artacağını bekliyoruz. Özellikle belirli alana odaklanmış dikey sitelerin piyasada görülmeye başlamasıyla e- ticaretin iyi bir ivme yakalayacağını ve ayrıca sosyal medya kanalı ile dijital pazarlamanın da ağırlık kazanacağını düşünüyoruz.” dedi. Kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir