https://juragankomik.com
Perşembe , 28 Mart 2024

Uğur Işılak’ın 800 Binlik Facebook Sayfası Hacklendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yaptığı seçim şarkısı ile tartışmaların odağına oturtulan Uğur Işılak’ın 800 binlik facebook sayfası (https://www.facebook.com/UgurIsilak) hacklendi.

Geçtimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin seçim beyannamesini açıkladığı törende ünlü şarkıcı Uğur Işılak da AK Parti için hazırladığı seçim şarkısını seslendirdi.Işılak tarafından seslendirilen AK Parti’nin yeni seçim müziği dinleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Cengiz Han Marşı olarak bilinen Dombra’nın müziği üzerine yazılan şarkı üzerine Erdoğan duygu dolu anlar yaşarken, şarkının içinde “Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan Recep Tayyip Erdoğan” gibi sözlere yer verildi. Şarkının tanıtımının ardından Kazakistanlı sanatçı Arslanbek Sultanbekov, şarkının kendisine ait olduğunu ve izinsiz kullanıldığını öne sürerek dava açmaya hazırlandığını duyurdu. Dombra’yı AK Parti için hazırlayan Uğur Işılak ise bu iddiayı, “500 yıllık bir eser, beste anonimdir. Sultanbekov sadece söz yazdı” sözleriyle reddetti.
Öte taraftan tartışmalar sosyal medyaya da sıçradı. Şarkının Orta Asya’dan motifler taşıması bazı milliyetçileri de kızdırdı.
Şarkının Dombra’dan uyarlama değil çalıntı olduğunu iddia eden gruplar işi iyice abartarak Işılak’ın Facebook sayfasına hakaret dolu mesajlar atmaya başlarken, bugün ise Işılak’ın facebook sayfası hacklendi.

Hakkında kısmına “Türk ırkı sağolsun, Siber Ergenokon Tim” yazan hackerlar,

Uğur Işılak’ın sözlerine atıf yaparak “Biz bu sayfayı anonim sanıyorduk.Ondan hackledik. ” diye not bıraktılar.

 

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir