https://juragankomik.com
Salı , 16 Nisan 2024

Acer TravelMate P645 Bilgisayara Red Dot Tasarım Ödülü

Acer’ın TravelMate P645 ticari dizüstü bilgisayarı ürün tasarımıyla bir ödülün daha sahibi oldu! 2014 iF Ürün Tasarım Ödüllerinde Acer’ın kazandığı dört büyük ödülden sonra , Travelmate P645 bu kez de dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden 2014 Red Dot Ödülünü kazandı. TravelMate P645 Acer’ın ticari, eğitim ve kurumsal müşterileri için tasarlanan endüstri lideri ürün serisinin bir parçası.

Aralarında ünlü moda tasarımcısı Jimmy Choo’nun da olduğu uluslararası tasarım uzmanlarından oluşan 40 üyeli bir jüri heyeti tarafından yürütülen detaylı bir değerlendirme sürecinde, yalnızca en iyi ürünler mükemmel tasarımlarından dolayı Red Dot’la ödüllendirilir.

Acer Türkiye Ülke Müdürü Sinan Kender, konuyla ilgili: “Ürünlerimiz estetik olarak çekici ve donanım ve yazılım yönlerinden kullanımı kolay olmaları için tasarlanmaktadır. Dünyanın önde gelen iki tasarım yarışmasını kazanan Acer TravelMate P645,  dayanıklı tasarımı ve güvenlik özellikleriyle uluslararası uzmanlardan oluşan juri üyelerinin beğenisini kazandı.” dedi.

Bu yıl 53 ülkeden 1816 üretici, tasarımcı ve mimar 23 kategoride Red Dot ürün tasarım ödülleri için yarıştı. Acer TravelMate P645, bilgisayarlar ve enformasyon teknolojileri kategorisinde ödül aldı.

Red Dot’ın karar verme süreci resmi, teknik, üretim, sosyal,endüstriyel ve ekolojik gereklilik bulgularına sürekli olarak adapte edilen bir dizi katı kriteri takip eder. Değerlendirilen kriterler şunlardır: inovasyon derecesi, işlevsellik, biçim kalitesi, ergonomi, dayanıklılık, sembolik ve duygusal içerik, ürün yüzeyi, açıklama gerektirmeyen kalite ve ekolojik uyumluluk.

Acer TravelMate P645 Dizüstü Bilgisayar

İdeal bir iş ortağı olmak için tasarlanan Acer TravelMate P645 ticari dizüstü bilgisayar, siyah dış yüzeyiyle iş sorumluluğunu; karbonfiber, alüminyum ve magnezyum alaşımlı malzemeleriyle de sağlamlığı temsil eder. 14 inç Full HD IPS parlama yapmayan ekranı ve Near Field Communication, sesli komut ve Acer Purified.Voice gibi en yeni teknolojiler üstün verimlilik sunar. Entegre bir biyometrik parmakizi okuyucusu ile bir araya getirilen Trusted Platform Module 1.2 okuyucu bu sistemi yetkisiz erişimlerden korur. Acer TravelMate P645‘in hafifliği, uzun pil ömrü ve dayanıklılık özellikleri mobil kullanıcıların içlerinin rahat olmasını sağlarken, çeşitli bağlantı noktalarına sahip opsiyonel ProDock tek bir güvenilir bağlantıdan genişletme imkanı verir.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir