https://juragankomik.com
Salı , 19 Mart 2024

Atletico : Reyes Es El Nuestro ! ! !

Galatasaray başkanı Ünal Aysal geçen hafta yaptığı Madrid çıkarmasının ardından , ”Atletico Madrid’ in 3 oyuncusuyla anlaştıklarını ve Haziran ayı sonuna kadar da oyuncuları kampa getirmeye çalıştıklarını ifade etmiş ve milyonlarca Galatasaray taraftarının takdirini toplamıştı. Aysal’ ın yaptığı bu açıklama Türkiye’ de herkesi şaşırtmış ve Forlan ve Reyes ‘i Türkiye’ ye getirme başarısı gösteren Aysal’ı herkes ayakta alkışlamıştı.

Bu müjdeli haberin üzeriden 2 gün geçmişti ki Uruguay’dan gelen haber Ünal Aysal’ın kendi kendine gelin güvey olduğunu, ortada herhangi bir antlaşma olmadığını ortaya çıkardı. Diego Forlan yaptığı açıklamada kulübünde kalmak istediğini, eğer gitmek zorunda kalırsa da gideceği takımın Galatasaray olmadığını açıkladı.

Bunun üzerine Başkan Aysal ve ekibi ”bari Reyes’i kaçırmayalım taraftara söz verdik ‘’ dercesine hemen harekete geçti ve Reyes’ in kendisiyle de anlaştıklarını, 2  gün içinde de yıldız futbolcunun İstanbul’ a gelip resmi imzayı atacağı haberini basına sızdırdılar.

Birilerinin çiçeği burnunda başkan Ünal Aysal’ a nasıl transfer yapılacağını ve her teklif götürdüğü oyuncuyu alamayacağını göstermesi gerekiyordu ki Atletico Madrid yönetimi bunu uygulamalı olarak gösterdi. Madrid ekibi bugün resmi sitesinden yaptığı açıklamada :

’’Galatasaray yönetimi ile Tomas Ujfalusi, José Antonio Reyes ve Diego Forlán için bir görüşme yaptık. Biz Madrid yönetimi olarak teklif getiren herkesle görüşürüz, Türkler görüşmeden ne anlıyor bilmiyoruz ama sadece Tomas Ujfalusi konusundaki şartları kabul ettik. Reyes ‘le görüştük ve o da gelecek sezon bizimle kalmak istiyor, Forlán ’ a ise 4 temmuz’ a kadar müsaade verdik. Eğer bir karar vermezse o da bizimle kalacak ‘’ denildi.

Kendi kendine gelin güvey olmak bu olsa gerek. Ama perşembenin geleceği çarşamba dan belliydi. Aysal ve ekibi ilk önce taraftara ve Fatih Terim’ e yıldız sözü verdi, sonra ilk kongrenin ardından da mevcut bütçenin yıldız transferine olanak vermeyeceğini açıkladılar ve nitekim Ujfalusi’ yi aldılar.

Gökten 3 elma düştü, yalnızca biri ve en çürüğü Galatasaray’ a.

Gs yönetimini Ujfalusi gibi bir yıldızı Türkiye’ye kazandırdıkları için kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Galatasaray taraftarına ve Fatih Terim’ e de sabır diliyorum anlaşılan bu sene çok ihtiyaçları olacak. Bakalım Galatasaray taraftarı ve Fatih Terim ne kadar dayanabilecek yeni yönetime…

 

Hakkında Turgay Candan

İletişim Öğrencisi / Kurgu-Montaj İşçisi / Şeyhinin Talebesi

3 comments

  1. Bu başkanla daha çok işimiz var

  2. kulüpleriyle de anlaşılmamış, ortada büyük puntolarla yazan, Madrid’ in resmi açıklaması.

  3. ünal aysal aldık bu oyuncuları diye açıklama yapmadı. kulüpleriyle anlaştık dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir