https://juragankomik.com

Digibytecoin Nedir? Nasıl Kullanılır?

Digibyte, Bitcoin&Litecoin’in cesitli zayıflıklarını ele almak üzere dizayn edilmiş profesyonel ve şeffaf merkezi olamayan bir kripto para birimidir.Bitcoin & Litecoin’in piyasa değeri büyürken, ürün ve hizmet alım satım işlemlerinin (transaction) kripto dövizle başlangıçta istenenden daha az olmasına sebep olacak çok daha fazla fiyat değişikliği ve ticari ürün olacağına dair spekülasyonlar var.

Geliştirme takımı DigiByte’i totalde 21 Bilyon DGB tedarikle oluşturmanın en iyisi olacağini hissetti. Böylelikle, DigiByte Bitcoin’in 21 numarali basairisi ile paritesini koruyarak direct olarak USD veya Euro/Yuan’a baglandigi zaman  fiyat degisikligini azaltmaya yardimci olacak. Bu spekulatif bir ticari ürün olarak değil, işlemsel bir döviz birimi olarak DigiByte’in adapte olmasina yardım edecek.

Bitcoin’i geçer mi?

Facebook’un myspace’in ya da chrome’un ınternet explorer’ın yerini alması gibi, scrypt tabanlı coinler de bitcoin’in tahtını alacak gibi bitcoin çok iyi bir şekilde iş yapıp yolu açtı; fakat sonsuza kadar kripto dövizin lideri olmayacak. yavaş işlemler, sınırlı coin rezervi, gücün merkezileşmesi sorunu gibi bir çok konu ile karşı karşıya şu anda. internet teknolojileri ile çalışırken piyasaya ilk girenin uzun süre en tepede kaldığını cok nadiren görürsünüz.

Google, lycos’u geride bırakırken, Napster’ın yerini pek çok program aldı. daha da önemlisi, visa, mastercard, american express ve discover icin olduğu gibi, çesitli kriptolar için de piyasada yer var. biz, wells fargo, bank of america, jp morgan chase ve daha bir çoğuna sahibiz. paypal, western union, okpay ve diğerlerine sahibiz. dolayısıyla digibyte gibi profesyonel kripto para birimi için de yer var.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir