https://juragankomik.com

Tag Archives: funda arar

Gençleşen Türkiye Funda Arar’ı ağırladı

Gençleşen Türkşye ekibi olarak 24 Kasım,Perşembe günü saat 17:00’da  sevgili Funda Arar’ı canlı yayında ağırladık. Öncelikle belirtmek istiyorum ki Funda Arar’ı hiç ama hiç böyle görmemiştik. Sıcak ve samimi tavırları, espirileri, kahkalarının yanında müzik piyasasına ve kariyerine dair samimi, gerçekçi açıklamaları  ile canlı yayında izleyen herkesi mest etti. Reklamsız ve arasız bir saat içine sığdırdğımız canlı yayınlarımızı da sollayan Funda Arar ile yaklaşık bir buçuk saat aralıksız ve çok keyifli bir canlı yayın gerçekleştirdik. Twitter ve Facebook üzerinden de aldığımız izleyici soru ve yorumları da bu saatin uzmanasın da büyük rol oynadı, elimizden geldiğince hepsine isim isim yer vermeye çalıştık. İzleyen ve canlı yayına katılan herkese sonsuz teşekkürelr,canlı yayının tekrarı çok yakında web sitemiz www.genclesenturkiye.com , facebook.com/GenclesenTurkiye ve  youtube’da olacak. Gençleşen Türkiye başarılı konukları ile doğru aktarım köprüleri kurmaya devam edicek. Bu aktarım köprüsüne katılıp görmek istediğiniz isimleri bize yazın, bunun için de twitter.com/GenclesenTR hesabını takip etmeniz yeterli.

Devamı »

Gençleşen Türkiye bu Perşembe Funda Arar’la Canlı Yayında

Gençleşen Türkiye canlı yayınlarına devam ediyor.Türkiye’nin en genç vekili Bilal Macit’in ardından Van depreminin en akılcı ve fonksiyonel kampanyası Evim Evindir Van’ın öncülerinden kanal 7 haber saati anchorman’ı ve iskele sancak programının moderatörü Erhan Çelik ile gerceklestirdiğimiz canlı yayınlarımıza duruşu,güçlü yorumu ve başarılı cizgisiyle Turkiye’nin en başarılı kadın seslerinden biri olan sevgili Funda Arar ile devam ediyoruz. Funda Arar ile çocukluğunu ve muzige eğilimini,eğitim hayatını,müzik öğretmenliği yaptığı iki yılını,ilk albümünden bugüne olan başarı yolunu,sırrını ve muzikal kariyerinde ki hatalarını,hedeflerini konuşacağız. Kendine başarılı bir müzikal kariyer planlayan herkesin izleyip istifade edebileceği ve aynı zaman da soruları,yorumları,fikirleri ile canli olarak yayına katılabileceği “Gençleşen Türkiye” 24.11.2011 Persembe günü saat 17:00’da http://www.genclesenturkiye.com/canliyayin.html ve http://www.facebook.com/GenclesenTurkiye adreslerin de canlı olarak izleyebilirsiniz.Canlı yayına katılımınız veya yayın öncesi düşünceleriniz icin twitter.com/@GenclesenTR ve bilgi@genclesenturkiye.com adreslerini kullanabilirsiniz.Canlı Yayın da görüşmek üzere,şimdiden iyi seyirler.

Devamı »

Google Translate’in İnanılmaz Komik İsim Çevirileri

Google translate’in çevirileri hep şikayet konusu olmuştur, cümle çevirileri hep eleştirilmiştir. henüz bir hafta önce google translate hizmetinde beta uygulamasına gitti fakat hala bazı çeviriler orada yerinde duruyor özellikle kasten yapıldığı belli olan isim çevirilerinin kimin işi olduğu bilinmiyor, google gibi dünyanın en ünlü markasının böyle gülünç hala düşürülmesi herkesi şaşırtıyor, Türkçe’den ingilizceye yapılan çevirilerde bazı sanatçılarla dalga geçildiği gözleniyor, mesela küçük harflerle “funda arar” yazınca başka, büyük harflerle “FUNDA ARAR” yazınca başka komik çeviri çıkıyor, Mahmut Tuncer ve Ferhat Göçer aramaları ise tam komedilik, Ahmet Kaya ve Ahmet isminin john olarak çevirilmesi ise tam anlamıyla skandal. işte çeviri görselleri; http://translate.google.com.tr/#tr|en|ferhat%20g%C3%B6%C3%A7er%0D%0A%0D%0A http://translate.google.com.tr/#tr|en|mahmut%20tuncer

Devamı »