https://juragankomik.com
Cuma , 19 Nisan 2024

Tag Archives: sahibinden

E-Ticarette Emlak Devri ve EmlakDevri.com

E-ticaret’de mülklerin satışı konusunda biraz pasif kalan ülkemiz girişimcileri çok güzel projelere imza atıyor. Bunlardan ilki hiç şüphesiz Sahibinden.com’un emlak alışı, kiralama ve satışı konusunda insanlara iyi bir platform desteği sunmasıydı. Fakat içerisinde bin bir çeşidi barındıran bir web sitesi olması ve genel yapısı itibariyle emlak konusuna yakışmadığını açık bir şekilde belirtmek gerekiyor. Bu da haliyle ülkemiz girişimcilerini emlaklar konusunda başarılı girişimlere imza atmaya zorluyor. Bugün tanıtacağımız web sitesi de onlardan birisi. EmlakDevri.com internet adresi, hem emlak satışı yapmak hem de emlak alışı yapmak isteyenleri aynı web sitesi içerisinde buluşturmayı hedefleyen bir platform olarak hizmete açılmış. Proje daha çok yeni olmasına rağmen şimdiden emlak satışı veya alışı yapmak isteyen onlarca kişinin web sitesinde kendisine bir profil oluşturmaya çalıştığını görmek hiçte zor olmasa gerek. Muhtemelen buraya kadar okuduklarınızdan şunu düşüneceksinizdir; “İyi de bu web sitesinin tek amacı emlak satışı veya alışı mı?” Evet, bunu yapmamıza yardımcı olan zaten bir sürü web …

Devamı »

Sahiplex , 2014 Silver A’ Design Ödülü’ne Layık Görüldü

Türkiye’nin lider e-ticaret şirketlerinden sahibinden.com, sıra dışı ve ileri teknolojik donanımlı ofisi Sahiplex ile tasarım dünyasının en prestijli ödüllerinden A’ Design Award & Competition’da Silver A’ Design Ödülü’ne layık görüldü. 208 ülkeden 12 bin 536 projenin yarıştığı ödüllerde Sahiplex İç Mekân ve Sergi Alanı Tasarımı kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Bir çalışma mekânından ziyade yaşam alanı oluşturmayı hedefleyerek yola çıktıklarını belirten sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, Sahiplex’in dünyanın önde gelen bilişim şirketlerine örnek bir şekilde tasarlandığını belirtti. Binanın tasarım sürecinden başlayarak her aşamada çalışan dostu fikirlerle şekillendirildiğini söyleyen Ertaş, çalışanların mutlu ve huzurlu olmadığı bir kurumun sürdürülebilir bir başarı sağlamasının mümkün olmayacağına inandıklarını belirtti. A’ Design Ödülleri’nin bu yıl 50 kişiden oluşan jürisinde yer alan uzman akademisyenler, sektör profesyonelleri, basın mensupları ve girişimciler 74 farklı disiplinden tasarımları inceledi. Her yıl dünyadaki en iyi tasarımları, tasarım konseptlerini, ürünlerini ve hizmetlerini ödüllendiren A’Design Award & Competition, dünyanın en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alıyor.

Devamı »

Flappy Bird’lü iPhone 6 bin 300 TL

Dünyanın en fazla indirilen ve oynanan mobil oyunu Flappy Bird’ün uygulama mağazalarından kaldırılmasının ardından oyunun kurulu olduğu tablet ve cep telefonları rekor fiyatlara sahibinden.com’da satılıyor. Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com aracılığıyla satışa sunulan Flappy Brid uygulamalı ikinci el tablet ve cep telefonları büyük ilgi görüyor. Milyonlarca insanın oynadığı dünyanın en sevilen mobil oyunlarından Flappy Bird’ün 2014 Şubat ayı itibarıyla uygulama mağazalarından kaldırılmasıyla, oyunun yüklü olduğu tablet ve cep telefonu fiyatlarında büyük artış yaşandı. sahibinden.com’da yer alan ilanlarda Flappy Bird yüklü iPad’ler 7 bin 900 TL, iphone 5S’ler ise 6 bin 300 TL gibi rekor fiyatlara satılıyor. Yüklü olduğu cihazları koleksiyon değerine yükselten Flappy Bird uygulamasının geliştiricisi, oyunu insanların boş zamanlarında eğlenceli vakit geçirmeleri için tasarladığını ancak oyunun bağımlılık boyutuna dönüşmesinden rahatsızlık duyduğunu belirterek geçtiğimiz ay uygulama mağazalarından kaldırmıştı.

Devamı »

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 10 web sayfası

internet ölçüm araçlarından alexa.com bize web sayfalarının dünya ve Türkiye ölçeğinde ziyaretçi sayılarına göre sırasını veriyor. Hatta bir çok reklam firması burayı baz olarak sitelere reklam veriyor. Ocak 2014 itibariyle Türkiye’deki durum aşağıdaki gibidir. Sosyal medya ağlarının en büyükleri hemen göze çarpıyor, ilk 10’da 3 tane haber sitesinin olması ise başka bir sürpriz ve tek 1 tane e-ticaret sitesi bulunuyor. Google 2 site ile birden listede işte detaylar.

Devamı »

sahibinden.com’dan iPad’a özel Emlak Uygulaması

sahibinden.com, 1 milyondan fazla emlak ilanının harita üzerinde aranabilmesini sağlayan iPad Emlak Uygulaması’nı kullanıma sundu. Mobil dünyadaki yeniliklerini sürdüren sahibinden.com, iPad Emlak Uygulaması’nı hayata geçirdi. Ücretsiz olan uygulama ile sahibinden.com’da yer alan 1 milyondan fazla emlak ilanı harita üzerinde aranabiliyor. Emlak ilanlarının harita üzerinde fiyat bilgileri ile birlikte görüntülenebilmesini sağlayan sahibinden.com iPad Emlak Uygulaması, tüm emlak kategorileri ve kriterleri için filtreleme yapmaya olanak tanıyor. İlanın bulunduğu konum için harita üzerinden yol tarifi alınabilen uygulama ile kullanıcılar, sahibinden.com üzerindeki mesajlarını okuyabiliyor ve yanıtlayabiliyorlar. Kullanıcılar ayrıca istedikleri ilanları kolayca favorilerine ekleyebildikleri gibi, bu ilanları e-posta ile paylaşabiliyorlar. sahibinden.com iPad Emlak Uygulaması ücretsiz olarak AppStore’dan indirilebiliyor.

Devamı »