https://juragankomik.com
Cuma , 26 Nisan 2024

Tag Archives: twitter kavga

Ertem Şener ve Mehmet Okur Twitter’da Kapıştı

Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener ve Eski Milli Basketbolcu Mehmet OkurTwitter’da kapıştı. Nedeni ise Şener’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili attığı tweet ve sonrasında Okur’un verdiği cevap. SOSYAL MEDYADA KAVGA ETTİLER Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in dün yerel seçimler öncesinde projelerini açıkladığı esnada Ertem Şener’in yazdığı”Ankara’da Gökçek var” tweetine Mehmet Okur, “Eeeee Ankara’ya git” diye cevap verince ortalık karıştı. Mehmet Okur’un bu sözlerine “Sakatlık bahanesiyle Milli formaya ihanet edeceğime, Ankara’ya gitmeyi tercih ederim” dedi.    

Devamı »

Arınç Bombaladı: şu kadar tweet attım, şu kadar RT aldı, elinin körü oldu!

Camia Ak Parti kavgası en şiddetlisiyle twitter’da yaşanıyor gün geçmiyor ki, bir yazarın bürokratin siyasetçinin tweeti gündem olmasın, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakanlık muhabirleriyle TRT Genel Müdürlüğü’nde basın toplantısında konuştu ve tam da bu konuya hem de göbeğinden girdi; işte olay sözleri “Biz Twitter’dan kimseyi rencide edecek bir şey yazmıyoruz. Trend topic olacak hevesinde değiliz.  Ama bu öyle bir hastalık haline geldi ki, çıt çıt çıt, sabahtan akşama kadar bunlarla uğraşıyorlar. Bakanlar başta olmak üzeri bu işten vazgeçsinler.  Danışman sıfatı taşıyan insanlar çıt çıt çıt, şu kadar tweet attım, şu kadar retweet aldı, elinin körü oldu. Bunlar iş değil. Bunlar yazılıp çizilip söyleyince siz haklısınız tabi. Bir tartışma başlıyor. Fişlemeler ahlaksızlıktır diyen bir insan bu konu karşısında ne diyebilir? Bir başka gazetede böyle bir başlık gördüm paylaşmış oldum. Paylaşma.

Devamı »

Twitter’da Sakalına Söven Kişiye Dava Açtı

  Sinema ve tiyatro oyuncusu Cihan Ünal, internetteki bir sosyal paylaşım sitesinde sakalına küfür eden kişiye dava açtı Ünlü oyuncu Cihan Ünal, Twitter’dan kendisine hakaret eden kişinin cezalandırılması istemiyle savcılığa başvurdu. Ünal, avukatı aracılığıyla savcılığa verdiği şikâyet dilekçesinde, O.S.’nin 27 Ocak’ta Twitter’dan “Cihan Ünal sakallarına sı…. yım. Grönland merkez cami imamı gibi herif” diyerek hakarette bulunduğunu söyledi. ‘İTİBARIM ZEDELENDİ’ Toplum içinde itibarının zarar görmesine manevi olarak üzülmesine ve incinmesine neden olan O.S.’nin Twitter ve Facebook’taki hesaplarının çıkışlarını da delil olarak sunan Ünal, bu kişinin hakkında hakaret suçundan ceza davası açılmasını istedi. O.S.’nin internet sitesindeki bilgilere göre İstanbul’da yaşadığı ve Yeşilköy’de bir özel hastanede çalıştığı da belirtilen dilekçede, şahsın internete girdiği hesabın IP adresinin tespit edilmesi talep edildi.

Devamı »