https://juragankomik.com
Cuma , 26 Nisan 2024

Facebook’ta Arkadaşlarınızı Tabu’layın!

Dünyanın en sevilen kutu oyunlarından Tabu’nun Facebook uygulamasında arkadaşlarınıza özel Tabu kartları hazırlayın! Arkadaşınızı en iyi anlatan kelimeleri bulun, onlar yasak kelime olsun! 

Tabu, Monopoly, Cranium ve Jenga  gibi kutu oyunlarıyla 7’den 70’e dünyanın yüzünü güldüren Hasbro,  “Hasbro Oyun Kulübü” Facebook sayfası ile eğlenceyi dijital dünyaya da taşıyor. Kısa sürede 60.000’i aşkın üye sayısına ulaşan ve Türkiye’de en çok etkileşime sahip Facebook hayran sayfalarından biri olan Hasbro Oyun Kulübü’nde üyeler Hasbro’nun birbirinden eğlenceli oyunlarını Facebook usulü oynuyor!

Kutu oyunlarının eğlencesini sosyal bir platforma taşıyarak eğlenceyi her an her yerde yaşatan Hasbro Oyun Kulübü’nün üyeleriyle buluşturduğu yeni uygulaması “Arkadaşını Tabula!” Dünyanın en sevilen kutu oyunlarından olan Tabu’nun bu Facebook uygulamasında kelimeler değil, arkadaşlarınız Tabu’lanıyor! Facebook arkadaş listenizden bir kişiyi seçiyorsunuz ve arkadaşınızı bir Tabu kelimesi gibi anlatırken ihtiyaç duyacağınız 5 yasak kelimeyi yazıp üzerinde onun resminin olduğu ona özel bir Tabu kartı hazırlıyorsunuz! O da size hazırladığınız kart için 0-5 arası bir puan veriyor ve her hafta en yüksek puanı toplayan 5 Tabu’cu da ekstra large eğlence garantili Tabu XL kazanıyor!

Artık siz de Tabu yazarı olabilir; kankanız, sevgiliniz, iş arkadaşlarınız, ilkokul arkadaşlarınız kısacası Facebook listenizdeki herkes için bir Tabu Kartı hazırlayabilir, hem onları hem de sizi en iyi kimin tanıdığını anlayabilirsiniz!

Uygulama Künyesi:

Ajans: 11digital

Proje Ekibi: Müge Doğrular, Aras Nalbantkazaroğlu, Can Evgin, Önder Arslan, Pınar Yumuşak

Hasbro hakkında:

Dünya oyuncak devi Hasbro; 1984 yılından bu yana, Türkiye’de, 7den 70’e herkesi gülümsetmek için çalışıyor. Markalı oyun ve oyuncak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Hasbro, ülkemizde Monopoly, Tabu, Jenga, Transformers, Spider-Man, Star Wars, Play-Doh, Playskool, My Little Pony ve Littlest Pet Shop Minişler gibi markalarıyla çok geniş bir tüketici yelpazesine ürünlerini ulaştırıyor.

Hasbro, Türk insanını markalı oyun ve oyuncaklarıyla buluşturmakla kalmıyor, düzenlediği aktiviteler, yarışmalar ve sosyal medya uygulamalarıyla tüm tüketicilerine eğlenceli deneyimler de yaşatıyor. Markalı oyunlardan oyuncaklara, sinema ve Hasbro stüdyolarında yaratılan çizgi filmlerinden televizyon programlarına, lisanslı ürünlerinden video oyunlarına markalarını tüketicilerle buluşturan Hasbro, çeyrek yüzyıldan uzun zamandır Türk insanına eğlencenin kapılarını açıyor.

Hakkında serpil

Anadolu University,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir