https://juragankomik.com
Cuma , 19 Nisan 2024

Facebook Performans Pazarlama Zirvesi

Facebook yöneticilerinden girişimcilere yönelik pazarlama tüyoları GBA işbirliği ile Facebook Performans Pazarlama Zirvesi’nde!

Türkiye’nin ilk melek yatırım organizasyonlarından Galata İş Melekleri (Galata Business Angels – GBA), Facebook yöneticilerini ve girişimcileri 3 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Facebook Pazarlama Zirvesi’nde buluşturuyor.

3 Aralık Çarşamba günü 09.00-12.00 saatleri arasında GBA ofisinde gerçekleştirilecek olan Facebook Pazarlama Zirvesi’nde sosyal medya, mobil ve pazarlamanın püf noktaları masaya yatırılacak. Facebook yöneticileri, girişimcilere yönelik sunumlar ve eğitimler aracılığıyla yeni ve özgün pazarlama stratejilerini ve çözümlerini, örnek başarı hikâyeleriyle katılımcılara aktaracak.

Facebook Londra yöneticilerinden ve GBA Yönetici Direktörü Ayşe İnal, Facebook Müşteri İlişkileri Müdürü Gökmen Karasu ve Facebook E-ticaretten Sorumlu Müşteri İlişkileri Ortağı Ayten Ateş’in katılacağı Facebook Pazarlama Zirvesi’nde konuşulacak başlıklar ise şöyle:

  • Mobil dünyada tüketicilere ulaşmak
  • Facebook’ta Başarının Yöntemleri
  • Ürün vizyonu ve ölçümleme
  • Örnek başarı hikâyeleri

Katılımın ücretsiz olduğu ve kontenjanın 60 kişiyle sınırlı olduğu bu etkinlikte yer almak isteyen girişimcilerin info@galatabusinessangels.com adresine mail atarak kayıt olmaları gerekiyor.

Tarih: 3 Aralık Çarşamba
Saat: 09.00-12.00
Yer: GBA OfisiSanayi Mah. Eski Büyükdere Cad. Tacirler İş Merkezi No:61 Kat:2 Kağıthane, İstanbul

Hakkında Erdem Meriç

İstanbul Üniversitesi iktisat öğrencisi. Genç girişimci.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir