https://juragankomik.com
Cumartesi , 20 Nisan 2024

Facebook Yorum Özelliklerini Değiştirdi

Uzun zaman sonra yeniden rekabet ortamına giren Facebook, yeni özelliklerini birbiri ardına sıralıyor. Son güncellemede ise yorum sisteminde ciddi bir değişiklik yer alıyor.

Yaptığı yeniliklerle bugüne kadar çoğu zaman kullanıcıları memnun edemeyen Facebook, bu kez yorum sistemini elden geçirdi. Facebook yorumları artık zengin içerik desteğine sahip. Bunun anlamı ise sadece duvar gönderilerinde değil, onlara yapılan yorumlarda da bağlantı önizlemeleri, fotoğraflar ve hatta videolar kullanılabilecek.

Yorumlarda yer alan bağlantı adreslerine tıklamadan önce, içeriğin ne olduğu konusunda fikir veren link önizlemelerinin yanı sıra, videolar da Facebook’tan ayrılmadan izlenebilecek. Üstelik, yorumda yer alan önizlemeyi veya videoyu kaldırıp, sadece eski usul bir link gönderme seçeneği de yorum yapan kişiye bırakılmış.

Olumlu bir gelişme olmasına karşın, gördüğü her şeyi beğenip paylaşan Facebook kullanıcıları düşünüldüğünde gönderilerin altındaki yorumların epey karışık hale gelmesi uzun sürmeyebilir.

Bilgicagi.com

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir