https://juragankomik.com
Cuma , 19 Nisan 2024

Galaxy S5 ve iPhone 6 Beklenen Gibi mi Olacak?

Yenilikçi teknoloji şirketlerinden olan Samsung, 24 Şubat’ın yaklaşmasıyla Galaxy S 5 ile ilgili dedikodularıda giderek artmaya devam ediyor. Galaxy serisini her sene dahada güçlendirip yenileyen Güney Kore menşei’yli firma kullanıcılarına yeni trendlere uygun yenilikleri sunmaya devam ediyor.

24 Şubat’ta Barcelona’da gerçekleşecek olan Mobile World Congress (Mobil Dünya Kongresi) Samsung için büyük önem arz ediyor. Neden diye soracak olursanız Unpacked etkinliklerini Samsung hep bu tarihlerde bu kongrede düzenliyor yeni cihazlarının tanıtımınıda dünyaya bu şekilde büyük bir adımla duyurmuş oluyor. Galaxy serisinin en güçlüsü olma yolunda hızla ilerleyen S 5 ne gibi özelliklerle gelecek kongre tarihi yaklaştıkça dedikodular çoğalıyor. Bir rivayete göre Samsung’un yeni tanıtacağı Galaxy S 5′in özellikleri şu şekilde olacak;

5,25 QHD Ekran, 2,5 gHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci, 20 megapixel ön kamera, 2 megapixel ön kamera, 3GB Ram ve bu özelliklerini 3000 mAh’lik pilden alacağı söyleniyor.

Şimdilik var olan bilgiler bu yönde, Samsung gelecek S 5′i bu özelliklerle mi yoksa çok daha farklı şekilde mi tanıtacak bu için 24 Şubat’ı beklememiz gerekiyor : )

Samsung bünyesinde durum böyle ilerliyor, Apple’da da durum farksız değil Tim Cook tarafından müjdelenen “2014 yılı Apple için çok daha iyi bir yıl olacak tamamiyle yenilenen cihazları kullanıcılara sunacağız” şeklinde bir cümle kurdu. Buradan anlıyoruz ki çekişme yine çok dişli olacak Samsung’un S 5′i Apple’ın iPhone 6′sı (belkide iPhone 6′yla sınırlı kalmayacak) yenilikler bizleri bekliyor. İlerleyen zamanda bu iki dev ne gibi yeniliklerle bizleri şaşırtacak hep birlikte bekleyip görelim.

Hakkında Murat Uz

Ağırlıklı Olarak Teknolojik İçerik Ve Fotoğrafa İlgisi Bulunan Yazar, Mobil Cihazlar, PC'ler Ve Teknoloji Lansmanlarını Sıkı Bir Şekilde Takip Etmekte, Teknolojinin Farklı Mecralarında Haber Ve Makaleler Yazmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir