https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

iOS için olmazsa olmaz 4 sosyal medya uygulaması

Sosyal medyanın tümünü avucunuzun içerisinde tutmak isteyenlerdenseniz, bunu gerçeğe dönüştürmek için istemekten daha fazlasını yapmanız gerekiyor. Mesela düzenli olarak yeni araçlar keşfedip bu araçları sosyal medya yönetiminiz ile birleştirmeniz ve aktif olarak kullanmanız gerekiyor. Siz de böyle düşünenlerdenseniz en azından aşağıda yer alan 5 popüler mobil uygulamanın mutlaka cihazınızda yer aldığından ve aktif olarak kullandığınızdan emin olun.

1-Buffer ios

Hem birden fazla sosyal medya hesabınız olacak hem de bunları birer birer harika şekilde kullanacaksınız. Zor iş! O zaman Buffer ile tanışmanızın zamanı da gelmiş demektir. Buffer birden fazla sosyal medya hesabını tek bir hesap üzerinden yönetme, zamanlanmış iletiler ve istatistik gibi sayısız harika aracı size sunuyor.

2-Evernote ios

Fil simgesi ile akıllara kazınan Evernote uygulaması sosyal medyada size yardımcı olmayacak gibi görünse de etkili kullanıldığında hiç şüphesiz göz bebeğiniz olacaktır. Yazı, resim ve dosya depolamanın yanı sıra notlar ve yapılacaklar listesi hizmeti de sunan Evernote adeta keşfetmeniz gereken bir cumhuriyet!

3-Feedly

Sosyal medyanın en önemli kanadı olan blogların nabzını tutmak demek aynı zamanda sosyal medyanın da nabzını tutmak demektir. Feedly ise bulut servisi ile birlikte çalışıp, istediğiniz blogları takip etmeye yardımcı olan marifetli bir içerik takip aracıdır. Feedly’den sonra artık hiçbir bloğun yayınını kaçırmayacaksınız.

4-Pocket

Pocket, tam bir poşet uygulama denebilir. Pocket ile daha sonradan okumak istediğiniz blog yayınlarını etiketler ekleyerek cihazınızda saklayabiliyorsunuz. Böylece uygun olduğunuz zamanda bu yazıları okuyarak sosyal medyadaki hiçbir içeriği kaçırmamış oluyorsunuz. Üstelik Pocket yedekleme servisi ile de çalıştığı için okuyacaklarınızı siz kaybetseniz de Pocket asla kaybetmiyor.

5-Tumblr ios

Kişisel bloglar oluşturmak bazen de kişisel bloglar keşfetmek için en iyi platformlardan biri de Tumblr. Yazıdan çok görsel dilin hakim olduğu Tumblr’ı mutlaka edinin. Emin olun ilginizi çeken şeyleri bulacaksınızdır.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir