https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

iPhone 6’nın kaynar kola ile imtihanı

iPhone 6 işkencelerine bir yenisi daha eklendi

Apple, iPhone 6 ve iPhone 6+’ı piyasaya sürdüğünden bu yana ilginç görüntülere şahitlik ettik. Kullanıcılar, iPhone 6 ve iPhone 6+ modellerini çeşitli dayanıklılık testlerine tabi tutarak, bu test videolarını Youtube kanallarında paylaşmaya devam ediyor ki 2014 yılının çoğu bu videolar ile geçti diyebiliriz. Teknoloji gündemine oturan bu videolarda, iPhone 6 ve iPhone 6+ modeli bükülme, düşürme, suya dayanıklılık, 2000 metreden düşme, çizilme gibi testlere maruz kaldı.

En Popüler iPhone Uygulamaları

Bu seferki test ise biraz ilginç. Tabi ki kullanım sırasında böyle bir şey ile karşılaşmanız mümkün değil yine de iPhone 6’nın bu işkenceye dayanıp dayanamayacağı merak edilmiş olunmalı ki, “kaynar kola içerisine iPhone 6 atılırsa ne olur” sorusu da cevaplandı.

Akıllı telefonlara psikopat bir şekilde işkence edişleri ile popülarite kazanmış olan TechRax, bu seferki testte, iPhone 6’yı kaynayan kola içerisine bıraktı. Bir kaç dakika içerisinde kullanılmaz hale gelen iPhone 6, test sırasında küçük bir patlama geçirerek işlevini kaybetti. Lafı fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım. Gelişmeler için takipte kalınız.

Hakkında Mert Usluer

Sosyal medya, teknoloji ve bir çok konuda yazar. "sosyalmedyahaber.com"

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir