https://juragankomik.com

iPhone 6’nın son halinden kareler

iPhone 6’nın çalışmalarının başlamasıyla birlikte internet dünyası üzerinde başınızı nereye çevirirseniz çevirin iPhone 6 ile ilgili bir kaç haber bulunabilir hale geldi. Şimdi bunlardan bir yenisi daha eklendi fakat artık sızıntılar çok daha kaliteli görseller şeklinde internete yansıdı ve ayrıca görseller ile birlikte iPhone 6’nın kutusunun nasıl olduğunu görmüş olduk.

Eylül ayının 9’u veya 19’unda iPhone’un tanıtılması bekleniyor, bunun yanı sıra artık iPhone 6’nın teknik özelliklerine dair de en azından birkaç şey biliyoruz denebilir. İddialara göre Apple’ın iOS 8 ile birlikte gelmesi beklenen iPhone 6’nın 4.7″ büyüklüğünde bir ekranı olacak. Bunun yanı sıra arka kamerasını bu sefer ki tasarımda biraz daha farklı göreceğiz ve kamera lensi dışa doğru bombeli biçimde görünecek. Cihaz 8 MP kameraya sahip olacak fakat son derece kaliteli bir kamera sistemi kullanıcılarını bekliyor olacak.

Yeni iPhone kullanıcılarına 960 x 1704 ekran çözünürlüğü sunacak ve 2 GB RAM belleğine sahip olacak. Çift çekirdek 2GHz gücünde işlemci ve 64-bit Apple A8 yongası cihazın içerisinde yer alacak.  Cihazın fiyatının ne olabileceği hakkında ve 128 GB’lık versiyonunun olup olmayacağı hakkında her ne kadar birçok dedikodu bulunsa da net rakamlar için Apple’ın düzenleyeceği tanıtım etkinliğini beklememiz şart gibi görünüyor.

iPhone 6 iPhone 6-1 iPhone 6-2 iPhone 6-3 iPhone 6-4 iPhone 6-kap

 

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir